Πώς καταφέρνει και δείχνει τόσο νέα και fit; Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μυστικά της

Πώς καταφέρνει και δείχνει τόσο νέα και fit; Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μυστικά της

Τα tips της για λαμπερό δέρμα και άψογο κορμί

Τι κι αν είναι 46 ετών; Η Jennifer Aniston αποδεικνύει πως ο χρόνος μπορεί να γίνει σύμμαχός μας, αρκεί φυσικά να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Αλήθεια πώς καταφέρνει και παραμένει τόσο νέα, λαμπερή και fit;

Βγάλτε μολύβι και χαρτί και κρατήστε σημειώσεις. Η αγαπημένη μας ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά της στο Goop (το site της Gwyneth Paltrow).

ΔΙΑΤΡΟΦΗ + FITNESS


- Ακολουθεί πάντοτε το πρόγραμμά της και φροντίζει να μην ξεφεύγει συχνά. Είναι αυστηρή με τη διατροφή και την άσκησή της. Όσο για την περίοδο των γιορτών; Απολαμβάνει λιχουδιές αλλά με μέτρο, καθώς δε θέλει να διπλασιάσει τις ώρες προπονήσεών της μέσα στον Ιανουάριο.
- Η προσεκτική διατροφή και η γυμναστική έχουν γίνει ρουτίνα για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια. Δε μπορεί να φανταστεί την καθημερινότητά της χωρίς αυτά.
- Στο βραδινό της γεύμα προτιμά να καταναλώνει πρωτεΐνη, λαχανικά και φρεσκοκομμένες σαλάτες.
- Αλλάζει διαρκώς τα workouts που ακολουθεί για να μη βαριέται. Μερικές ημέρες προτιμά την Power Yoga, ενώ άλλες ημέρες το ρίχνει στα βάρη ή το ελλειπτικό.

jennifer aniston p 2bb1a

ΔΕΡΜΑ


- Το απόλυτο μυστικό της για λαμπερό δέρμα είναι ένα και ονομάζεται νερό! Η καλή ενυδάτωση του οργανισμού άλλωστε αντανακλάται και στο δέρμα. Η star πίνει διαρκώς νερό μέσα στη μέρα και φροντίζει να συνοδεύει το βραδινό της γεύμα με ανθρακούχο νερό. Το δεύτερο βασικό της tip; Ο καλός ύπνος!
- Περιποιείται το δέρμα της με τα κατάλληλα προϊόντα και φροντίζει να μην εκτίθεται πολύ στον ήλιο.
- Δυο ατάκες της που θέλουμε να κρατήσουμε καλά στο μυαλό μας; «Είμαστε όσο νέες αισθανόμαστε», «Το κλειδί για να δείχνεις και να αισθάνεσαι πιο νέα, είναι να είσαι ευτυχισμένη».

Διαβάστε ακόμα

Εντελώς διαφορετική: Δες το νέο «πρόσωπο» της Jennifer Aniston