Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από ΑΥΤΟ το σώμα

Η Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από ΑΥΤΟ το σώμα

Οι fitness κανόνες που πάντα ακολουθεί

Είναι ένα από τα πιο σέξι μοντέλα του κόσμου και σύντροφος ενός από τους πιο καυτούς άνδρες του Hollywood. Ο λόγος για τη Rosie Huntington-Whiteley, που, με αφορμή τη φωτογράφισή της για τη νέα σειρά εσωρούχων με την υπογραφή της, αποκάλυψε τα fitness μυστικά της.

2FA9AB7400000578 3377242 Rosie Huntington Whiteley 28 has turned her hand to designing a a 14 1451384861408 864d3


«Ο Γενάρης είναι ένας μήνας αρκετά “τρομακτικός” για να επιστρέψει κάποιος στο γυμναστήριο. Προσωπικά, προσπαθώ να δίνω στον εαυτό μου κίνητρα να γυμναστεί επιλέγοντας εναλλακτικές μορφές άσκησης και διαλειμματικής προπόνησης. Το να εναλάσσω στην προπόνησή μου κομμάτια υψηλής έντασης με διαστήματα χαμηλής βοηθάει πολύ το σώμα μου. Επίσης, μου αρέσει να “μπερδεύω” το pilates με διασκεδαστικά μαθήματα χορού» αποκάλυψε το 28χρονο μοντέλο.

6250288927 6d213c9541 b edeec


Όσο για τα μικρά μυστικά της: «Όταν δεν έχω πολύ χρόνο, κάνω skipping. Μου αρέσει γιατί ανεβάζει τους καρδιακούς παλμούς πολύ γρήγορα και γυμνάζει ταυτόχρονα πολλά σημεία του σώματός μου. Είναι μια έξοχη αερόβια άσκηση και παράλληλα βοηθά στη μυϊκή τόνωση» σχολίασε αρχικά, εξηγώντας ότι το να βρεις κάποιον με τον οποίο να γυμνάζεσαι μαζί ή έναν γυμναστή που να σε εμπνέει θεωρεί ότι μπορεί να σε κρατήσει «κοντά» στο γυμναστήριο.

RosieHuntingtonWhiteleyCelebsTomFord5gZ6J9v8XHpl 1783d


Τέλος, όσον αφορά τη διατροφή της, εξήγησε: «Δεν παραλείπω ποτέ γεύματα με τη λογική της μείωσης των θερμίδων. Το πρωινό είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα και αυτό που ορίζει όλη την υπόλοιπη μέρα μου».

Δες ακόμα:

Τα μυστικά των διασημότερων supermodels για να δείχνεις πάντα στιλάτη και κομψή