Μάθαμε πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ sexy και επίπεδη κοιλιά σαν της Gigi Hadid

Ερμιόνη Σαρρή
Μάθαμε πώς μπορείς να αποκτήσεις και εσύ sexy και επίπεδη κοιλιά σαν της Gigi Hadid

Αυτή είναι η κοιλιά που ΘΕΛΟΥΜΕ!

Η Gigi Hadid δεν έχει «ανέβει» τυχαία στο top 5 με τα καλύτερα μοντέλα του κόσμου. Το κορμί της είναι αξιοζήλευτο και η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό Vogue το πρόγραμμα που ακολουθεί για να έχει μία τόσο σέξι και γραμμωμένη κοιλιά. Οκ, δεν μετράς κουτάκια πάνω στην κοιλιά της και αυτό είναι που μας αρέσει.

Ο personal trainer του supermodel, Rob Piela αποκάλυψε όλα τα fitness κόλπα που ακολουθούν σα δίδυμο και τώρα μπορείς να έχεις κάθε ελπίδα να γίνει Gigi Hadid νούμερο δύο.

e3c2e871a43eb164d7b79ce727cb5618

Η Gigi ξεκινά με ένα 10λεπτο πρόγραμμα boxing το οποίο γυμνάζει όλο τον κορμό. Έπειτα, αφού ολοκληρώσει αυτό το ζέσταμα, ξεκινά 3 σετ των 40 κοιλιακών (ροκανίσματα) και συνεχίζει ξανά με άλλα 10 λεπτά Kick boxing.
Η επόμενη άσκηση είναι πάλι κοιλιακοί (3 σετ των 40), γνωστοί και ως ποδήλατο. Μένει ξαπλωμένη με σηκωμένο το κεφάλι, τα γόνατα λυγισμένα (δημιουργούν γωνία 90 μοιρών με το έδαφος) και απλά υποδύεται πως κάνει πετάλι.

Συνεχίζει ξανά με 10 λεπτά boxing και έπειτα με μία σανίδα 60 δευτερολέπτων. Η προπόνηση ολοκληρώνεται με 4 σετ των 25 κοιλιακών με ανυψώσεις των ποδιών.

DPG Network