Η βραδινή γυμναστική της Jenna Dewan θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά και πόντους

Πατούλια Κατερίνα
Η βραδινή γυμναστική της Jenna Dewan θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά και πόντους

Η βραδινή γυμναστική είναι αυτό που χρειάζεσαι ακριβώς για να χάσεις κιλά & πόντους

Μπορεί στην προσωπική της ζωή τη Jenna Dewan να βιώνει ένα διαζύγιο από τον ηθοποιό Channing Tatum, όμως η 37χρονη ηθοποιός και χορεύτρια δεν σταματάει να γυμνάζεται.

Στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο You Tube, η Dewan σου δείχνει πως μπορείς να γυμνάζεσαι κάνοντας βραδινή γυμναστική που να έχει αποτέλεσμα.

Η Jenna προπονείται σκληρά με τη βοήθεια της trainer JJ Dancer. Το ζέσταμα ξεκινά πάνω στο τραμπολίνο και κατόπιν η γυμναστική συνεχίζεται με full body ασκήσεις.

Στο βίντεο δύο λεπτών, η Jenna επικεντρώνεται στην εκγύμναση των ποδιών, ειδικά των γλουτών ενώ ακολουθούν και μερικές ασκήσεις για τον κορμό και τα χέρια.



Κάτσε κάτω από τη μπάρα και ανασήκωσε τους γλουτούς. Η Jenna κάνει 8 με 10 επαναλήψεις από κάθε άσκηση και επαναλαμβάνει 3 με 4 σετ.

Η Dewan συνεχίζει με push ups με τα πόδια πάνω σε μεγάλη μπάλα για ταυτόχρονη ενδυνάμωση γλουτών, κοιλιακών και χεριών.

Ακολουθεί ενδυνάμωση κοιλιακών και χεριών στο μονόζυγο κι εδώ κλειδί είναι οι αργές και επικεντρωμένες στην κοιλιά επαναλήψεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γυμνάζουμε πλάγιους κοιλιακούς σε 60 δευτερόλεπτα. Όχι, δεν είναι ψέμα

Συνεχίζουμε με ένα βαράκι στο χέρι και κάνουμε άρσεις και αλλάζουμε χέρι μετά από κάθε σετ. Πρόσεξε, οι γλουτοί και οι ώμοι να βρίσκονται παράλληλα με το έδαφος.

Η προπόνηση συνεχίζεται με την μπάρα στον ώμο και πρόσθιες προβολές. Η Dewan σε συμβουλεύει να ξεκινήσεις με λίγο βάρος στους ώμους. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με βαθιά καθίσματα με μπάρα στα χέρια και άρση βάρους και φυσικά squat αλά Jenna.
Φτάνοντας στις 10 το βράδυ, η ηθοποιός μας αποχαιρετά για να πάει στην κόρη της!