Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα

Κι όμως μπορείτε να καταπιολεμήσετε την κυτταρίτιδα, γρήγορα, με γιόγκα!

Αυτήν την εβδομάδα, θα σας δώσουμε 8 ασκήσεις γιόγκα τις οποίες για να τις εκτελέσετε θα χρειαστείτε περίπου 20 λεπτά. Κάνετε αυτό το εικοσάλεπτο πρόγραμμα, τρεις ημέρες την εβδομάδα, συν 30 λεπτά αεροβικής άσκησης τέσσερις φορές την εβδομάδα, και θα δείτε πιο λείο δέρμα σε έξι μόλις εβδομάδες.Πείτε αντίο στον φλοιό πορτοκαλιού, πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

1.Κάμψη μπροστά από όρθια θέση.
Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων. Γείρετε ελαφρώς προς τα εμπρός τα ισχία σας, κρατώντας μια μικρή κάμψη στα γόνατα σας. Βάλτε το στήθος σας στο πάνω μέρος των μηρών σας και το κεφάλι σας γερμένο προς το έδαφος, στο ύψος των γονάτων σας. Σφίξτε τους τετρακέφαλους μύες και ισιώστε αργά τα πόδια, εξασφαλίζοντας ότι τα γόνατά σας δεν «κλειδώνουν» και τα ισχία τη παραμένουν πάνω από το κέντρο των ποδιών σας. Κρατήστε για 5-8 αργές, βαθιές αναπνοές.

2. Θέση- καρέκλα
Σταθείτε όρθιες με τα πόδια κλειστά, τόσο που να αγγίζονται μεταξύ τους τα μεγάλα δάχτυλα, αλλά οι αστράγαλοι να είναι ελαφρώς χώρια. Λυγίστε τα γόνατα, διατηρώντας τα ισχία σας πίσω, σαν να κάθεστε σε μια καρέκλα, και σηκώνοντάς το στήθος σας προς τον ουρανό. Την ίδια στιγμή, σηκώστε τόσο ψηλά τα χέρια σας, σαν να θέλετε οι ώμοι να ακουμπήσουν τα αυτιά σας, και να τα επιμηκύνετε με τις άκρες των δακτύλων, κρατώντας παράλληλα, τους ώμους χαλαρούς και τους κοιλιακούς μυς σφιχτούς.
Καθίστε πίσω όσο μπορείτε, έχοντας στόχο να δημιουργήσετε μία γωνία 90 μοιρών με τα πόδια σας, χωρίς να καμπουριάζετε και χωρίς τα γόνατα σας να ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κρατήστε για 5-8 αναπνοές πριν να σηκωθείτε πάλι σε όρθια θέση και επαναλάβετε 3 φορές ακόμα.