Θες να χάσεις λίπος από την κοιλιά σε μία εβδομάδα; Αυτό το πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι μπορείς

Νατάσσα Σχοινά
Θες να χάσεις λίπος από την κοιλιά σε μία εβδομάδα; Αυτό το πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι μπορείς

Το λίπος της κοιλιάς είναι ένας δύσκολος εχθρός, αλλά μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με την οργάνωση ενός προγράμματος.

Η κοιλιά είναι μία περιοχή, της οποίας το λίπος έχει την τάση να είναι επίμονο και να μη θέλει να μας κάνει τη χάρη να φύγει εύκολα. Οι λόγοι που αυτό δημιουργείται είναι πολλοί και ποικίλλουν ανάλογα με την περίπτωση, όμως, μέσα σε αυτούς θα βρεις την κακή διατροφή, την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, την έλλειψη γυμναστικής, τα γονίδια, το άγχος, το κάπνισμα και τον μη επαρκή ύπνο.

Όταν, πια, αποφασίζεις να μπεις ενεργά στη διαδικασία της δίαιτας, συνειδητοποιείς μετά μεγάλης σου λύπης και δυσφορίας ότι η στόχευση συγκεκριμένα στην κοιλιά δεν είναι σε καμία περίπτωση το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Χρειάζεται έναν συνδυασμό πραγμάτων για να γίνει σωστά κι επιτυχημένα και οι κατάλληλες ασκήσεις είναι ένα από must που πρέπει να έχεις κανονισμένα.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο κανάλι της Lucy Wyndham-Read αποτελεί ένα εβδομαδιαίο challenge και, αν ενσωματώσεις το 7λεπτο πρόγραμμά του σε καθημερινή βάση, «υπόσχεται» στόχευση στην περιοχή της κοιλιάς και καύση του λίπους. Έτσι, θα σμιλευτεί και θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της περιβόητης κλεψύδρας.