Με αυτό το workout θα κάψεις περισσότερες θερμίδες απ’ ότι κάνοντας μια ώρα jogging

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Με αυτό το workout θα κάψεις περισσότερες θερμίδες απ’ ότι κάνοντας μια ώρα jogging

Μήπως να το δοκίμαζες;

Έχεις παρατηρήσει ποτέ πως έπειτα από αρκετές εβδομάδες συνεπούς άσκησης και αφού έχεις ήδη αρχίσει να καις λίπος, ξαφνικά σταματάς να βλέπεις κάποια πρόοδο; Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει και σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό. Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος όμως να σπάσεις την «ανία» και να επιστρέψεις εκεί που ξεκίνησες είναι να δοκιμάσεις αυτό το workout για το οποίο και γράφονται οι γραμμές αυτές.

Με το workout αυτό καις θερμίδες, πολλές περισσότερες από όσες καις κάνοντας απλά μια ώρα jogging, και θα σου δώσει και τα αποτελέσματα που θέλεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έχεις δοκιμάσει λοιπόν να κάνεις Tabata; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις τώρα. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις όλα όσα πρέπει να κάνεις, και πιστεύουμε πως θα κολλήσεις με αυτό.

Στο σημείο αυτό να σου πούμε πως αν με μία ώρα jogging καις 544 θερμίδες με μόνο 30’ tabata καις 15 θερμίδες το λεπτό. Αυτό σημαίνει γύρω στις 450 θερμίδες μόνο μέσα σε μισή ώρα. Εννοείται πως πριν ξεκινήσεις πρέπει να επισκεφθείς τον γιατρό σου και να δεις να μπορείς να κάνεις αυτού του είδους την άσκηση.

Αν όλα είναι «οκ», δες το βίντεο που ακολουθεί και ξεκίνα ένα νέο κεφάλαιο.