Γλουτοί αλά Kim Kardashian; Οι 7 ασκήσεις που πρέπει να κάνεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γλουτοί αλά Kim Kardashian; Οι 7 ασκήσεις που πρέπει να κάνεις

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα μπάνια ξεκινούν

Μπορεί να σου ακούγεται σαν ψέμα όμως ήδη έχουμε διανύσει τις πρώτες δέκα μέρες του Ιουνίου. Το καλοκαίρι έχει έρθει κι επίσημα, και εννοείται έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται και οι πρώτες εξορμήσεις σε παραλίες και κοντινούς προορισμούς για μπάνιο, ηλιοθεραπεία κ.ο.κ. Αυτό αυτομάτως σημαίνει δύο πράγματα. Πως ήδη κυκλοφορείς με κοντά φορέματα, σορτσάκια κλπ λόγω ζέστης, αλλά έχεις ήδη φορέσει και μαγιό. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε συνήθως στις αρχές του καλοκαιριού, είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να χάσουμε ακόμη τα περιττά κιλά που θέλαμε.

Μεσολάβησαν και τρεις μήνες καραντίνας και καταλαβαίνεις πως η σχέση μας με τη μαγειρική και το ψυγείο αναθερμάνθηκε. Αποτέλεσμα βέβαια του νέου ταλέντου της μαγειρικής ήταν και η απόκτηση μερικών ακόμη κιλών, τα οποία προστέθηκαν σε αυτά που ήδη θέλαμε να χάσουμε και καταλαβαίνεις τι συνέβη, ένας πανικός. Το περπάτημα έγινε ο καλύτερος μας φίλος και τα video στο YouTube η απογευματινή μας συνήθεια.

Μέχρι λοιπόν να ανοίξουν ξανά τα γυμναστήρια και να επιστρέψουμε στο πρόγραμμά μας, κάπως πρέπει να σμιλέψουμε τους γλουτούς και να χάσουμε τα πρώτα κιλά. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω θα δεις εφτά ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να γυμνάσεις ακριβώς αυτήν τη περιοχή και να φοράς τα σορτσάκια σου με λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο με το γυμναστήριο, όμως μπορείς να κάνεις την αρχή μέχρι να ανοίξουν ξανά και να ανανεώσεις τη συνδρομή σου σε αυτό, ακολουθώντας φυσικά τα νέα δεδομένα.