Η νέα fitness εμμονή της Χριστίνας Μπόμπα σε γυμνάζει όσο είσαι στη θάλασσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα fitness εμμονή της Χριστίνας Μπόμπα σε γυμνάζει όσο είσαι στη θάλασσα

Μήπως να το δοκιμάσεις;

Πριν από περίπου έναν μήνα μάθαμε για ένα νέο trend στη γυμναστική, το οποίο σε γυμνάζει όσο εσύ βρίσκεσαι πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Οκ, για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι τόσο καινούργιο, απλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως διαδεδομένο. Η Χριστίνα Μπόμπα που ακολουθεί όποιο fitness trend κάνει την εμφάνισή του δεν θα μπορούσε φυσικά να μην το δοκιμάσει στις καλοκαιρινές της διακοπές. Από την Παρασκευή –αν δεν κάνουμε λάθος- η Χριστίνα κάνει διακοπές στις Σπέτσες με τις κολλητές της.

Και αφού την είδαμε να κολυμπάει, να διασκεδάζει, να ξεκουράζεται κάνοντας μασάζ, έκανε και flyboarding στα νερά του Αργοσαρωνικού και εμείς για ακόμη μια φορά θαυμάσαμε το κορμί της. Η παρουσιάστρια και influencer όπως είδαμε σε story που έκανε στο Instagram account της τα πήγε πολύ καλά και η ισορροπία της ήταν εκπληκτική. Σίγουρα αν είσαι αρχάρια δεν στέκεσαι με τόση ευκολία στον αέρα, όμως για πρώτη φορά η Χριστίνα τα πήγε άψογα.

Το flyboard το είχαμε ακούσει ξανά στο παρελθόν, όμως δεν είχαμε δώσει τη δέουσα σημασία και προσοχή, μέχρι που εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο.

Φαίνεται να είναι εύκολο στην εκμάθηση και πολύ αποτελεσματικό στην εκγύμναση του σώματός σου, αφού όσο βρίσκεσαι έξω από το νερό και κάνεις το συγκεκριμένο σπορ γυμνάζεις το σώμα σου, όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Η Χριστίνα Μπόμπα το δοκίμασε και αν κρίνουμε από τα stories της είναι ενθουσιασμένη από την εμπειρία αυτή. Εσύ; Είσαι έτοιμη για flyboard φέτος;