H Gal Gadot είναι το μεγαλύτερο πρότυπο fitness για το 2020: Ποιος άντρας ξεχώρισε;

Πατούλια Κατερίνα
H Gal Gadot είναι το μεγαλύτερο πρότυπο fitness για το 2020: Ποιος άντρας ξεχώρισε;

Wonderwoman όχι αστεία

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, το PureGym δημοσίευσε τη λίστα με τους celebs, άντρες και γυναίκες αλλά και τις ξεχωριστές λίστες για άντρες και για γυναίκες διάσημες που αποτέλεσαν πρότυπο fitness.

Η λίστα στηρίζεται στις αναζητήσεις που γίνονται όσον αφορά τις προπονήσεις, τη διατροφή, το fitness status κάθε διάσημου σε βαθμό που να τον κάνουν πρότυπο για τον απλό κόσμο που θέλει να του μοιάζει και να αποκτήσει ένα σώμα υγιές και γυμνασμένο.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι το όνομα που φιγουράρει πρώτο στην λίστα των γυναικών celebs που αποτελούν πρότυπο fitness.Εκεί βρίσκουμε την Wonder Woman άκα Gal Gadot, η οποία μάλιστα κατατρόπωσε και την Jennifer Lopez.

Εμείς πάλι της δίνουμε την πρώτη θέση, μόνο και μόνο για τις έξι ώρες κάθε μέρα που η Gal γυμναζόταν για να γίνει η Wonder Woman: δύο για να μάθει να παλεύει, δύο στο γυμναστήριο και δύο σε ιππασία.

H Gal συνέχισε και μετά να κάνει μαθήματα πηγμαχίας, Crossfit για δύναμη και αντοχή ενώ έβαλε περισσότερη πρωτεΐνη στη διατροφή της για έξτρα μυϊκότητα.

«Μου αρέσει να αθλούμαι και έξω κι όχι μόνο στο γυμναστήριο, μου αρέσει να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και να μην νιώθω απλά πως κάνω μια ακόμα προπόνηση», τονίζει η Gadot.

Όταν δεν γυμνάζεται για κάποια ταινία, η Gal κάνει γυμναστική τέσσερις φορές την εβδομάδα και προτιμά το πιλάτες, το κολύμπι, την ορειβασία ή ασκήσεις ενδυνάμωσης παντός είδους.
Αγαπημένη άσκηση της Wonder Woman: Η σανίδα!



Όσον αφορά τους άντρες της λίστα, εκεί δεν θα πεις ότι εκπλήσσεσαι, μιας και ο Thor, άκα Chris Hemsworth είναι πρώτος και με διαφορά και με διπλάσιες αναζητήσεις σε σχέση με τον δεύτερο Chris Evans.