25 λεπτά έντονης γυμναστικής γιατί πρέπει να κάψεις το φαγητό των Χριστουγέννων

25 λεπτά έντονης γυμναστικής γιατί πρέπει να κάψεις το φαγητό των Χριστουγέννων

Ώρα για λίγο detox

Δεν είναι έκπληξη ούτε και ψέμα το γεγονός πως τα Χριστούγεννα τρώμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Και αφού φέτος το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να φάμε, αυτό ακριβώς κάναμε τις δύο προηγούμενες ημέρες. Επειδή όμως την επόμενη εβδομάδα μας περιμένουν άλλες δύο ημέρες παρόμοιου φαγητού, λέμε να κάνουμε λίγη αποτοξίνωση.

Αφενός θα τρώμε λίγο πιο ελαφριά μέχρι την αλλαγή του χρόνου, αφετέρου θα κάνουμε και λίγη γυμναστική, γιατί μας χρειάζεται για να κάψουμε ότι φάγαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες. Και μπορεί να τα γυμναστήρια να είναι κλειστά και να κάνει κρύο για υπαίθρια γυμναστική υπάρχουν όμως και τα βίντεο στο YouTube, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Και βρήκαμε αυτό που θα σε βοηθήσει να κάψεις τις περιττές θερμίδες που απέκτησες μετά το ατελείωτο φαγητό των τελευταίων δύο ημερών. Το συγκεκριμένο βίντεο θα σε βοηθήσει να δυναμώσεις επίσης τον κορμό σου, αλλά και να χτίσεις σμιλεμένους γλουτούς (κάτι που το θέλουμε πολύ).

Άσε τις δικαιολογίες λοιπόν πως είναι Κυριακή και είσαι κουρασμένη. Φόρα το κολάν και τα αθλητικά σου, πάτησε το play και ξεκίνα να γυμνάζεσαι.