Σου αρέσει ο χορός αλλά όχι η γυμναστική; Το video αυτό είναι ότι χρειάζεσαι

Σου αρέσει ο χορός αλλά όχι η γυμναστική; Το video αυτό είναι ότι χρειάζεσαι

Θα μάθεις να χορεύεις και θα γυμναστείς παράλληλα.

Ακόμη μια mini season lockdown ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα. Τα μαγαζιά έκλεισαν ξανά, η εστίαση παραμένει κλειστή, οπότε το μόνο πράγμα που έχει μείνει για τη «διασκέδασή» σου είναι η μετακίνηση 6. Βγαίνεις λίγο στον καθαρό αέρα, περπατάς και όταν έχεις όρεξη γυμνάζεσαι λιγάκι.

Υπάρχουν όμως και οι μέρες αυτές που δεν θέλεις καθόλου να βγεις από το σπίτι. Θέλεις φταίνε οι καιρικές συνθήκες; Θέλεις απλά δεν έχεις την απαραίτητη διάθεση; Κάτι σε κρατάει μέσα και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις.

Γιατί είμαστε όμως εδώ εμείς; Για να σου δώσουμε λίγο motivation και λίγη θετική ενέργεια να κάνεις πιο όμορφη τη μέρα σου. Και αυτό μπορεί να γίνει με αρκετούς τρόπους. Μπορείς να γυμναστείς μόνη σου, μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου μουσική και να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο ή μπορείς και να τα κάνεις και τα δύο μαζί.

Και αν προτιμάς τον χορό από τη γυμναστική, έχουμε λύση και γι’ αυτό. Παρακάτω θα παρακολουθήσεις ένα βίντεο, στο οποίο θα μάθεις να χορεύεις πολύ εύκολα το «Who Do You Love» των MONSTA X ft French Montana, ενώ παράλληλα θα γυμνάζεσαι.

Βάλε λοιπόν τα πιο άνετα ρούχα που έχεις και τα αθλητικά σου και πάτησε το play στο βίντεο που ακολουθεί.