Η Gisele κάνει μαθήματα αυτοάμυνας και εξηγεί πόσο την έχουν βοηθήσει (video)

Ιωάννα Τζανή
Η Gisele κάνει μαθήματα αυτοάμυνας και εξηγεί πόσο την έχουν βοηθήσει (video)

Το βίντεο της Gisele έγινε viral!

Είναι γνωστό ότι η Gisele ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, όπου η καλή διατροφή και η γυμναστική πρωταγωνιστούν, και αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει τα μαθήματα αυτοάμυνας στη ζωής της, περνώντας το δικό της μήνυμα στις γυναίκες.

Παρόλο που έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, το διάσημο supermodel από τη Βραζιλία προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και για να δοκιμάζει νέα πράγματα που την εξιτάρουν. Γι' αυτό άλλωστε διατηρεί διαχρονικά ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz.

gisele4

Οι τροφές που βοηθούν τη Gisele να διατηρεί αυτό το κορμί - Fitness inspo ιδέες!

Το εντυπωσιακό βίντεο της Gisele

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Gisele δείχνει τις εντυπωσιακές επιδόσεις της στην αυτοάμυνα και μας παροτρύνει να βάλουμε κι εμείς αυτό το είδος προπόνησης στη ζωή μας, καθώς πέρα από ενδυνάμωση, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και αυξάνει τη δύναμή μας.


https://www.instagram.com/p/CaUpSVGDGa7

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο. Νιώθω πιο δυνατή, περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα. Νιώθω ότι είναι μια σημαντική ικανότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Ευχαριστούμε τους @ValenteBrothers που είστε καταπληκτικοί δάσκαλοι και που κάνετε την εκπαίδευση τόσο διασκεδαστική. Ανυπομονώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Πάμε!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η 41χρονη.

Το μοντέλο έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Tom Brady, την 9χρονη Vivian Lake και τον 12χρονο Benjamin Rein.

Γιατί να ξεκινήσεις κι εσύ μαθήματα αυτοάμυνας

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, το να αποκτήσεις δεξιότητες αυτοάμυνας είναι πολύ σημαντικό, καθώς μόνο έτσι θα μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Η παρακολούθηση μαθημάτων αυτοάμυνας σε βοηθά να προετοιμαστείς για μία ενδεχόμενη επίθεση εις βάρος σου και να έχεις περισσότερη επίγνωση του περιβάλλοντός σου.



Η ενασχόληση σε βοηθά να μάθεις πώς να αντιδράσεις και να χρησιμοποιήσεις σωστά οποιοδήποτε εξοπλισμό έχεις επιλέξει για την προστασία σου αν βρεθείς σε μία επικίνδυνη κατάσταση.

Πριν ξεκινήσεις, μίλα με φίλους που έχουν γνώσεις επί του θέματος, κάνε την έρευνά σου και ξεκίνα με το είδος εκπαίδευσης αυτοάμυνας που σου αρέσει περισσότερο, όπως για παράδειγμα το διαδεδομένο Krav Maga.

Extra tip: Η εξάσκηση της αυτοάμυνας θα πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση, ώστε να εξασκείς τις κινήσεις συχνά και να μην τις ξεχάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα μυστικά ομορφιάς της Gisele μπορείς να τα υιοθετήσεις κι εσύ

Η Camila Cabello σου δείχνει τον τρόπο για να αποκτήσεις γυμνασμένες καμπύλες