Οι τροφές που βοηθούν τη Gisele να διατηρεί αυτό το κορμί - Fitness inspo ιδέες!

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι τροφές που βοηθούν τη Gisele να διατηρεί αυτό το κορμί -  Fitness inspo ιδέες!

H 41χρονη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

H Gisele είναι ένα από τα top models της γενιάς της και έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία. Όταν κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της «Lessons: My Path to a Meaningful Life» στα τέλη του 2018, έκανε μια απροσδόκητη παραδοχή - ότι δεν ήταν πάντα η υγιής γυναίκα που βλέπουμε σήμερα.

Ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret ζει μια εξαιρετικά υγιεινή ζωή ωστόσο έχει μιλήσει ανοιχτά για την ανθυγιεινή διατροφή της στις πρώτες μέρες της καριέρας της, η οποία περιλάμβανε cheeseburger, τσιγάρα και άφθονο παγωμένο καφέ. Σήμερα, η Bündchen έχει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Τom Brady, και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο υγιή πρότυπα.

https://www.instagram.com/p/CRcAQr2lJOm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είσαι vegan; Αυτές είναι οι τροφές που θα σου χαρίσουν σίδηρο

Η διατροφή της Gisele

Στο βιβλίο της «Lessons», η Gisele Bündchen αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας της στο μόντελινγκ είχε εξάρτηση από τσιγάρα, cheeseburger, καφέ και το αλκοόλ (περιστασιακά πίνοντας ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί τη νύχτα).

Αν και είναι ευλογημένη μεταβολικά, η μεγάλη απόφαση για την τεράστια αλλαγή στις διατροφικές της επιλογές έγινε για την ψυχική της υγεία.Το σούπερ μόντελ στράφηκε σε μια πιο υγιεινή διατροφή για να καταπολεμήσει το άγχος της. Σύμφωνα με δηλώσεις της: «Δεν αποκαλώ το διατροφικό μου σχήμα δίαιτα, αλλά μάλλον υγιεινές διατροφικές συνήθειες, ώστε να μπορώ να διατηρήσω ένα υψηλό επίπεδο ζωτικότητας και πνευματικής διαύγειας για να έχω μια παραγωγική και ευχάριστη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CVGH3tMgoC5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως και ο σύζυγός της, η Gisele καταναλώνει κυρίως φυτικά προϊόντα, ελάχιστο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Στο βιβλίο της παραδέχτηκε ότι νηστεύει κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι δύο ημέρες της εβδομάδας, καθώς το σώμα χρειάζεται πολύ χρόνο για να αφομοιώσει τις τροφές.

Πίνει επίσης έναν πρωινό detox χυμό, ο οποίος συνήθως περιλαμβάνει ένα μείγμα από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κουρκουμά, τζίντζερ και γάλα καρύδας. Συνήθως καταναλώνει μια σαλάτα για μεσημεριανό γεύμα ή μια χορταστική σούπα με λαχανικά. Τρώει επίσης ανά διαστήματα κρέας και ψάρι, αλλά η διατροφή της αποτελείται κυρίως από φυτικά παράγωγα.

4 snacks που θα σε βοηθήσουν στην προσπάθεια να χάσεις βάρος

Πηγή κεντρικής: @gisele