H Jessie J απέκτησε το δυνατό της σώμα χάρη σε 3 βασικές αρχές

Πατούλια Κατερίνα
H Jessie J απέκτησε το δυνατό της σώμα χάρη σε 3 βασικές αρχές

Η τραγουδίστρια Jessie J έχει ένα δυνατό σώμα, το οποίο χτίστηκε πάνω σε 3 βασικές αρχές.

Σε έξι ημέρες ακριβώς, η τραγουδίστρια Jessie J, θα γίνει 34 ετών και στα τριάντα τέσσερα της χρόνια, η Jessie έχει βρει τον τρόπο για να διατηρεί ένα δυνατό σώμα. Προσοχή. Η τραγουδίστρια λατρεύει τις καμπύλες της, ξέρει όμως να τις γυμνάζει σωστά και έχει βρει την ουσία στο fitness.

Στην πρόσφατη καμπάνια της για ένα νερό ιδανικό για μετά την άσκηση, η Jessie στήριξε μια καμπάνια που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αποδεσμευτούν από την ωραιοποιημένη εικόνα τους, την ώρα της γυμναστικής. Η τραγουδίστρια μας ενθαρρύνει να αποδεχτούμε, τον ιδρωμένο, ξεμαλλιασμένο εαυτό της κάθε φορά που αθλούμαστε και η ίδια νιώθει υπέροχα όταν βγαίνει από το γυμναστήριο αναψοκοκκινισμένη και εξαντλημένη.

«Τo fitness έχει να κάνει με την μακροζωία και όχι με το πώς δείχνεις», τονίζει η Jessie και σε καλή να κάνεις το ίδιο.

Τι άλλο πρέπει να κάνεις;

Να είσαι συνεπής:

Ξεκίνα βρίσκοντας το κίνητρο που θα σε κάνει να βγεις έξω και να γυμναστείς, κι έπειτα θυμήσου ότι οι ενδορφίνες που θα εκκρίνεις από την προπόνηση θα σε κάνουν να εκτιμήσεις το fitness Μάθημα που λίγο έλειψε να χάσεις επειδή βαριόσουν ή δεν ένιωθες δυνατή για να πας στο γυμναστήριο.

«Κάνε την προπόνηση και θα νιώσεις και πάλι ζωντανή και έτοιμη για όλα», τόνισε η Jessie.

Αν έχεις μόνο 10 λεπτά, δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις


https://www.instagram.com/tv/CRBs53xJ4Dq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζάχαρη τέλος:

Μιλώντας στην Huffington Post, η Jessie αποκάλυψε πως έχει κόψει τη ζάχαρη, εγχείρημα δύσκολο αρχικά αλλά της έκανε τόσο καλό τελικά που νιώθει απλά υπέροχα.

«Θα συμβούλευα όποιον θέλει να το δοκιμάσει, νιώθω πιο λαμπερή, η κατάθλιψή μου πηγαίνει καλύτερα, η επιδερμίδα μου έχει βελτιωθεί και η κυτταρίτιδά μου εξαφανίστηκε. Δεν υπάρχει κανένα αρνητικό στο να κόψεις τη ζάχαρη», είπε η τραγουδίστρια.

Fitness ίσον υγεία

Το να έχεις γνώση, είναι για την τραγουδίστρια το πιο υγιές. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε άλλωστε η Jessie την έκαναν να θέσει ως προτεραιότητα την υγεία της και υγεία σημαίνει ένας νους υγιής και ένα σώμα επίσης υγιές.

Πώς γυμνάζεται;

Η Jessie δοκιμάζει πολλές προπονήσεις για να μην βαριέται αλλά επενδύει πραγματικά σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ετοιμάσου για bikini body! 5 ασκήσεις που θα κάνεις ακόμη και στον κήπο σου

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Lady Gaga που βοηθά την ενδυνάμωση του σώματος