Βαριέσαι την αερόβια άσκηση; Υπάρχουν κι άλλοι, πολύ πιο εύκολοι τρόποι να κάψεις θερμίδες

Βαριέσαι την αερόβια άσκηση; Υπάρχουν κι άλλοι, πολύ πιο εύκολοι τρόποι να κάψεις θερμίδες

5 τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς να χρειαστεί να κουραστείς (πολύ).

Υπάρχουμε εμείς που λατρεύουμε το cardio, υπάρχει και μια μερίδα κόσμου που το απεχθάνεται και δυσκολεύεται να βρεις τρόπους να κάψει λίπος και θερμίδες.

Η προπόνηση είναι βιώσιμη μόνο όταν είναι ευχάριστη, και όχι όταν γίνεται με το ζόρι ή με δυσκολία. Το πρόβλημα για τις γυναίκες που δεν είναι φαν της αερόβιας άσκησης ή που δεν έχουν αντοχές να τρέξουν ή να περπατήσουν για πολλή ώρα, είναι ότι δυσκολεύονται να διαχειριστούν το βάρος τους και να κάψουν λίπος.

Υποφέρεις από πονοκεφάλους μετά την προπόνηση; Μάθε πού οφείλεται για να μην σου ξανασυμβεί

Πριν απογοητευτείς, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να κάψεις θερμίδες και δεν έχουν καμία σχέση με το γυμναστήριο (μας ευχαριστείς μετά!).

#1. Σάουνα

Το να κάθεσαι σε μια σάουνα απαιτεί να κάνεις ακριβώς αυτό: να κάθεσαι. Στη σάουνα, το σώμα μας καίει έως και 600 θερμίδες σε μια ώρα (δεν τις λες και λίγες). Απλά μην ξεχνάς να ενυδατώνεσαι. Μετά από τόσο ιδρώτα, το νερό και οι ηλεκτρολύτες είναι απαραίτητα.

#2. Παγωμένο μπάνιο

Μελέτες δείχνουν ότι το παγωμένο μπάνιο ενεργοποιεί την καύση λίπους - μπορείς να κάψεις από 300 έως 500 θερμίδες καθώς το σώμα σου «δουλεύει» για να ξαναζεσταθεί.

#3. Οργασμός

Δυστυχώς, κάνοντας σεξ καις μόνο 3,6 περίπου θερμίδες το λεπτό. Αλλά, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, αν φτάσεις σε οργασμό, οι θερμίδες που καίγονται φτάνουν τις 60-100.

#4. Δουλειές σπιτιού

Κάνοντας δουλειές στο σπίτι, μπορείς να κάψεις μέχρι και 300 θερμίδες σε μια ώρα.

#5. Μασάζ

Το μασάζ σε ολόκληρο το σώμα σε βοηθά να κάψεις 230-260 θερμίδες την ώρα.