4 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα pilates ring καθώς βλέπεις τηλεόραση

4 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με ένα pilates ring καθώς βλέπεις τηλεόραση

Γύμνασε ολόκληρο το σώμα σου από την άνεση του σπιτιού σου.

Θέλεις να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου χωρίς πολλή προσπάθεια και από την άνεση του σπιτιού σου; Σου έχουμε μια προπόνηση τύπου Pilates που μπορεί να γίνει ενώ χαζεύεις την αγαπημένη σου ταινία.

Τέσσερις κινήσεις και λίγα λεπτά διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου αρκούν για να αποκτήσεις το πιο καλλίγραμμο σώμα ever. Είναι γρήγορες και εύκολες ασκήσεις που αν γίνονται καθημερινά, έχουν σπουδαία αποτελέσματα.

Οι γυναίκες με τέλεια στάση σώματος κάνουν καθημερινά 5 συγκεκριμένες ασκήσεις

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις απλά και μόνο με ένα pilates ring:

undefined

1. Στήθος

Κράτα το δαχτυλίδι Pilates μπροστά σου περίπου στο ύψος του στήθους. Βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι ευθυγραμμισμένα στα μαξιλαράκια. Πίεσε τις παλάμες σου προς τα μέσα και χαλάρωσε. Κάνε 10 επαναλήψεις.

2. Δικέφαλος

Τοποθέτησε ένα από τα μαξιλαράκια του δαχτυλιδιού στην άκρη του λαιμού σου. Σήκωσε τον αντίστοιχο βραχίονα και βάλε την παλάμη σου στο αντίθετο μαξιλαράκι. Πίεσε προς τα κάτω και άφησέ το. Κάνε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά.

3. Γλουτοί

Στάσου όρθια και μετά τοποθέτησε το δαχτυλίδι ακριβώς κάτω από τον δεξί σου γλουτό. Λύγισε το δεξί σου πόδι έτσι ώστε η αντίθετη πλευρά του δακτυλίου να ακουμπά στη φτέρνα σου. Πιέστε τη φτέρνα σου προς τους γλουτούς σου 10 φορές σε κάθε πλευρά.

4. Εξωτερικοί μηροί

Σε καθιστή θέση, πέρνα τα πόδια σου μέσα από τον δακτύλιο έτσι ώστε τα μαξιλαράκια να ακουμπούν σε κάθε αστράγαλο. Σήκωσε τον λαιμό και τους ώμους σου από το έδαφος, απλώνοντας τα χέρια σου προς τα μπροστά. Κράτα τα πόδια σου ίσια και σήκωσέ τα μερικά εκατοστά από το έδαφος. Μείνε για μερικά δευτερόλεπτα πιέζοντας το pilates ring και χαλάρωσε. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Cover photo: @emilyoberg