Εύκολες ασκήσεις pilates για να αποκτήσεις γραμμωμένα χέρια - μπορείς να τις κάνει οπουδήποτε

Εύκολες ασκήσεις pilates για να αποκτήσεις γραμμωμένα χέρια - μπορείς να τις κάνει οπουδήποτε

Απόκτησε πιο γυμνασμένα χέρια σε χρόνο dt.

Τα χέρια είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στο σώμα μιας γυναίκας, και γίνονται ακόμη πιο θελκτικά όταν είναι γυμνασμένα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που είναι συνεχώς ακάλυπτα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να φαίνονται δυνατά και θηλυκά ταυτόχρονα.

Για να το κατακτήσουμε αυτό, υπάρχουν μερικές ασκήσεις χεριών που βασίζονται στο pilates και έχουν θεαματικά αποτελέσματα όταν εφαρμόζονται σε καθημερινή βάση.

4 τρόποι να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ακόμα και στις καλοκαιρινές σου διακοπές

Οι συγκεκριμένες ασκήσεις γυμνάζουν τις μυϊκές ίνες αργής συστολής, γνωστές και ως τις πιο δύσκολες να γυνναστούν, στις οποίες συνήθως δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Ετοιμάσου, λοιπόν, να ενισχύσεις το πάνω μέρος του σώματός σου χωρίς κόπο και από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

#1. Προπόνηση pilates για χέρια που γυμνάζει πολλαπλά σημεία

Στήθος

How to: Κράτα το Pilates ring στο ύψος του στήθους σου. Βεβαιώσου ότι τα χέρια σου είναι ευθυγραμμισμένα στα μαξιλαράκια. Πίεσε τη μία παλάμη σου προς την άλλη και, στη συνέχε χαλάρωσε. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Δικέφαλος βραχιόνιος μυς

How to: Βάλε ένα από τα μαξιλαράκια του Pilates ring στην άκρη του λαιμού σου. Σήκωσε τον αντίστοιχο βραχίονα και τοποθέτησε την παλάμη σου στο αντίθετο μαξιλαράκι. Πίεσε προς τα κάτω και άφησέ το, φροντίζοντας να διατηρήσεις λίγη ένταση. Κάνε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά.

Ωμοπλάτη

How to: Τοποθέτησε το Pilates ring έτσι ώστε το ένα μαξιλαράκι να ακουμπάει ακριβώς πάνω από το δεξί ισχίο σου, στη συνέχεια άγγιξε το χέρι σου προς τα κάτω και τοποθέτησε τη δεξιά σου παλάμη στο υπόλοιπο μαξιλαράκι. Κάνε 10 επαναλήψεις ανά πλευρά.

2. Προπόνηση pilates για χέρια που διαρκεί μόνο 5 λεπτά

Μπορεί να ακούγεται σύντομο, αλλά πιστέψέ μας, θα νιώσεις το κάψιμο.

Reach with rotation

How to: Γονάτισε και άπλωσε τα δύο χέρια σχηματίζοντας ένα «Τ». Περίστρεψε τις παλάμες σου προς τα πίσω, στη συνέχεια λύγισε αργά τους αγκώνες σου, πίεσε τις ωμοπλάτες προς τα πίσω και περίστρεψε τις παλάμες προς τα επάνω.

Περιστροφή ώμου

How to: Κόλλησε τους αγκώνες στη μέση σου, με τις παλάμες να κοιτούν η μια την άλλη, σε απόσταση μέχρι το πλάτος των ώμων. Απομάκρυνε τον έναν πήχη από τον άλλο, κρατώντας τους αγκώνες σου κολλημένους στον κορμό σου και μετά επίστρεψε αργά στην αρχική σου θέση.

Πιέσεις ώμου

How to: Στάσου σε έναν τοίχο και πίεσε τους αγκώνες, τους καρπούς και την πλάτη σου, κρατώντας τους ώμους ανοιχτούς. Επέκτεινε τα χέρια σοι πάνω από το κεφάλι και, στη συνέχεια φέρ' τα πίσω στις 90 μοίρες.

Half bow

How to: Κράτα τους αγκώνες σου σε γωνία 90 μοιρών, στη συνέχεια ρίξε τα χέρια σας μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο των ώμων σου και περίστρεψέ τα πίσω προς τα πάνω.

Lateral raise hold

How to: Τέντωσε τα χέρια σου σχηματίζοντας ένα «Τ» και κράτα.

Cover photo: @haileybieber