Θυμάσαι τον Άκη Πετρετζίκη με γραμμωμένους κοιλιακούς; Το νέο σχόλιο για τη φυσική του κατάσταση

Θυμάσαι τον Άκη Πετρετζίκη με γραμμωμένους κοιλιακούς; Το νέο σχόλιο για τη φυσική του κατάσταση

Τον Αύγουστο του 2021, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε τις πρώτες διακοπές του με τον γιο του Αχιλλέα και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Δύο χρόνια μετά, ο Άκης αυτοτρολάρεται.

Που πήγαν οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη.

Αν αυτό αναρωτιέσαι, ο Άκης Πετρετζίκης έδωσε την απάντησή του μέσα από story του στο Instagram, τρολάροντας τον εαυτό του.

Βλέπεις ο 39χρονος πρώτος Έλληνας MasterChef είχε τρελάνει το Instagram πριν 2 χρόνια όταν πόζαρε με γραμμωμένη κοιλιά μαζί με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα στις πρώτες διακοπές με τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CTKclPuMdTk/

Έχουν περάσει δύο χρόνια και ο Άκης είναι πια μπαμπάς δύο παιδιών, του Αχιλλέα και της Ακυλίνας. Και μπορεί πριν δύο μέρες ο πρωτότοκος γιος του Άκη να γιόρτασε τα γενέθλιά του, όμως σήμερα ο μικρός απόλαυσε ένα ακόμα γεύμα από τα χέρια του μπαμπά του.

Και ήταν γεύμα πρωταθλητή, μιας και ο Πετρετζίκης έχει εξηγήσει πως έχει κάνει πια διατριβή στην βρεφική και παιδική διατροφή και πειραματίζεται με τα γεύματα των παιδιών του.

akis_petretzikis_3138744288774456948.jpg

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης πριν λίγο καιρό στη Ναταλία Γερμανού.

Στο ποστ του Άκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε μια μεγάλη αλήθεια για την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Όσο για τους κοιλιακούς του μπαμπά Άκη, φαίνεται πως ο σεφ φέτος έχει κοιλίτσα και τόνισε στο στόρι του:

«Θα βγει φέτες ο μικρός φέτος στην παραλία. Πρέπει να μπει σε πρόγραμμα και ο μπαμπάς μπας και μαζευτεί η κοιλίτσα», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης.

Ο ίδιος είχε πάντως εξηγήσει τη μεγάλη αδικία που βιώνει με την αγαπημένη του, τη στιγμή που εκείνη τρώει πίτσες και δεν παχαίνει και αυτός τρώει μπρόκολο γιατί αν δεν προσέξει θα πάρει βάρος γρήγορα!

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά», αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Οι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη έκαναν χαμό στο Instagram αλλά ο James Καφετζής έκανε επικό σχόλιο