Μπορεί το hack με το παγάκι του Tik Tok να σε βοηθήσει να τονώσεις την περιοχή της κοιλιάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μπορεί το hack με το παγάκι του Tik Tok να σε βοηθήσει να τονώσεις την περιοχή της κοιλιάς

To viral κόλπο του ΤikTok υπόσχεται να εξαφανίσει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, είναι όμως αυτό εφικτό;

Το TikTok είναι αναμφίβολα μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως που συχνά δημιουργεί τάσεις, τις οποίες ακολουθούν αργότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μοιράζονται πρωτοπόρες λύσεις σε θέματα μόδας, ομορφιάς, διατροφής και fitness, δίνοντάς μας συχνά έμπνευση για την αντιμετώπιση διαφόρων καθημερινών προβλημάτων.

Πώς να ξεκινήσεις και πάλι γυμναστική αν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία προπόνηση

Το viral κόλπο με το παγάκι υπόσχεται να διώξει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς απασχολεί έντονα αρκετές γυναίκες, οι οποίες συχνά καταφεύγουν σε ανθυγιεινά σκευάσματα ή άλλες «θαυματουργές» προτάσεις.

Ένα κόλπο έχει καταφέρει να γίνει viral στο TikTok τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνοντάς μας πώς να αξιοποιήσουμε τα παγάκια για να δούμε μείωση λίπους και πόντων στην κοιλιά.

Ουσιαστικά πρόκειται για την χρήση συμπληρωμάτων διατροφής με αλπικά βότανα, τα οποία φέρονται να ενισχύουν την απώλεια βάρους, αυξάνοντας την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος με στόχο την επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Οι κάψουλες Alpilean περιέχουν χρυσά φύκια, καρύδι dika, φύλλο δέντρου, πορτοκάλι bigarade, τζίντζερ και κουρκουμά. Το συγκεκριμένο σκεύασμα όταν αναμειχθεί με νερό και πάγο υπόσχεται αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος με αποτέλεσμα την σταδιακή απώλεια λίπους.

Πάντα με τη γνώμη ειδικού

Η συγκεκριμένη μέθοδος αδυνατίσματος δεν είναι εγκεκριμένη από τους γιατρούς και πριν την δοκιμάσεις καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό. Ακόμα και τα φυτικά χάπια μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όταν συνδυαστούν με αλκοόλ ή φαρμακευτική αγωγή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο καλύτερος και πιο ασφαλής τρόπος απώλειας βάρους είναι η υγιεινή, ισορροπημένη δίαιτα, πάντα σε συνδυασμό με άσκηση. Στην αγορά θα βρεις αρκετά βότανα που ενισχύουν την καύση λίπους και αξίζουν μια θέση στη διατροφή σου.

Πηγή κεντρικής: pexels.com