Ασκήσεις με λάστιχο για τέλεια χέρια

Ασκήσεις με λάστιχο για τέλεια χέρια

Τρεις ασκήσεις που θα σας "λύσουν" τα χέρια.

Πόσες φορές στενοχωρηθήκατε που δε μπορείτε να φορέσετε το αμάνικο μπλουζάκι σας γιατί τα χέρια σας έχουν γίνει λίγο πιο πλαδαρά από όσο θα θέλατε; Πόσο συχνά πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτάζει στις βιτρίνες εξώπλατα φορέματα και στράπλες κορσέδες που δε μπορείτε να απολαύσετε καθώς αισθάνεστε ανασφάλεια με τα μπράτσα σας;


Προμηθευτείτε ένα από τα κλασικά λάστιχα εκγύμνασης που θα βρείτε σε οποιοδήποτε μαγαζί με είδη γυμναστικής και κάντε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ασκησούλες που θα σας βοηθήσουν να γραμμώσετε και να σφίξετε τα χέρια σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

  • Ξαπλώστε μπρούμυτα κρατώντας το λάστιχο πίσω από την πλάτη. Ανοίξτε τα χέρια σας και σε σετ των εικοσιπέντε επαναλήψεων ανοιγοκλείστε τα χέρια πάνω από το κεφάλι.
  • Περάστε το λάστιχο κάτω από το πόδι σας, λυγίστε τα γόνατα και τραβήξτε προς τα πάνω σε σετ των εικοσιπέντε επαναλήψεων.
  • Στερεώστε το λάστιχο κάπου ψηλότερα από εσάς. Δέστε το σε κάποιο κάγκελο ακόμα και στη σκάλα της πολυκατοικίας. Λυγίστε τα γόνατα και τραβήξτε τα χέρια προς τα κάτω σε σετ των εικοσιπέντε επαναλήψεων.