Πως διατηρεί η Kate Middleton την (υπερ)κομψή της σιλουέτα;

Πως διατηρεί η Kate Middleton την (υπερ)κομψή της σιλουέτα;

Η χαριτωμένη Δούκισσα του Cambridge βρίσκεται σε εντατικό πρόγραμμα fitness.

H Kate Middleton μπορεί να έχει δεχθεί τα πυρά της κοινής γνώμης επειδή έχει χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα, κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έχει ένα τέλειο αθλητικό σώμα που κρύβει χρόνια άσκησης. Αγαπάει το γυμναστήριο και ξοδεύει τουλάχιστον μία ώρα τη μέρα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις της συζυγικής της στέγης.Τι άλλο όμως κάνει για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της;

Τρέξιμο - Αγαπάει το τρέξιμο για να βελτιώνει την αναπνοή της και τη δύναμη στο σώμα της. Τουλάχιστον 10 λεπτά τρέξιμο καθημερινά μπαίνει στο πρόγραμμά της για να ξεκινάει καλά και με υγιή τρόπο τη μέρα της.

Κολύμπι - Η Kate γνωρίζει πως το κολύμπι είναι η ιδανική γυμναστική για να σφίξει όλο το σώμα. Όπως και η αδερφή της Pippa, έτσι και εκείνη επιλέγει να κολυμπάει όσο πιο συχνά γίνεται για να έχει λεπτή μέση και γεμάτους ώμους που ισορροπούν τις αναλογίες της.

Κωπηλασία - Η Kate ασχολείται χρόνια με την κωπηλασία, μιας και ένα πλεονέκτημα αυτής είναι ότι γυμνάζει εξαιρετικά τα χέρια. Επίσης χαρίζει ευελιξία και βελτιώνει τη στάση του σώματος (κάτι που είναι απαραίτητο για την κοινωνική της θέση). Εντατική κωπηλασία επί 30 λεπτά κάθε μέσα φαίνεται πως είναι μέρος του καθημερινού της fitness.

Yoga - Μια υπέροχη μορφή άσκησης για να διατηρεί την ευελιξία της και για να κάνει ασκήσεις χαλάρωσης. Συχνά ωριαία μαθήματα yoga εκτονώνουν το σωματικό και ψυχικό στρες, κάτι που χρειάζεται προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέρχεται στα βασιλικά της καθήκοντα.

Σκι - Μια ακόμη αγαπημένη ασχολία της Pippa και δικής της. Γυμνάζει όλο το σώμα, σκληραγωγεί την άμυνα του οργανισμού και βελτιώνει τη σωματική δύναμη.

Τένις - Φαίνεται πως το τένις είναι η αγαπημένη άσκηση της Kate. Έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν αλλάζει το τένις με τίποτε άλλο, γι’ αυτό και δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να παίξει με τους φίλους ή με το σύζυγό της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι με το τένις μπορεί να κάψει μέχρι και 1000 θερμίδες την ώρα!