Πώς έχτισαν τα σώματά τους οι διάσημες κυρίες των Oscar;

Πώς έχτισαν τα σώματά τους οι διάσημες κυρίες των Oscar;

Τα κορμιά των Oscar αξίζουν και αυτά το αγαλματίδιό τους.

Οι διάσημες κυρίες περπατούν με χάρη και αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί όχι μόνο γιατί διαθέτουν εμπειρία από τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά επειδή έχουν καλλίγραμα κορμιά που τα έχουν προετοιμάσει πολύ καιρό πριν τα Oscar προκειμένου να είναι έτοιμες.

Τι κάνουν όμως οι celebrity των βραβείων για να επιτύχουν την ιδανική κορμοστασιά και την τέλεια φόρμα;

Η Michelle Williams δε χαμογελούσε μόνο επειδή ήταν υποψήφια για το Oscar καλύτερης ηθοποιού, αλλά ένιωθε τέλεια μέσα στο κατακόκκινο φόρεμά της. Η yoga την οποία και εξασκεί καθημερινά είναι τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής της που έχει δημιουργήσει μέχρι και ειδικό πρόγραμμα για μαμάδες που θέλουν να μάθουν.

Η Jennifer Lopez δεν είναι τυχαία στην κορυφή της λίστας με τα πιο θελκτικά κορμιά της showbiz. H λατίνα star χορεύει ασταμάτητα και ασκείται σε πολεμικές τέχνες και αερόβια γυμναστική έξι φορές την εβδομάδα με τα αποτελέσματα που βλέπετε.

Η Cameron Diaz έχει τα πιο γραμμωμένα χέρια που είδαμε τις τελευταίες μέρες. Αερόβια γυμναστική και πολλά θαλάσσια σπορ όπως surf είναι μόνο μερικά από τα μυστικά της.

Η Angelina Jolie ήταν το «πόδι» των βραβείων, αφού δεν έχασε στιγμή που να μην το πετάξει έξω από τη μαύρη τουαλέτα της. Η πανέμορφη star προσέχει τη διατροφή της υπερβολικά, κυνηγάει τα παιδιά της και κάνει από ορειβασία μέχρι άρση βαρών προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα.

Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:

Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό