Γυμναστείτε με το «hula hoop» όπως η Michelle Obama

Γυμναστείτε με το «hula hoop» όπως η Michelle Obama

Να σας δούμε να το κουνάτε.

Θυμάστε τότε που φορούσατε τα κοντά καρό φουστανάκια σας και τρέχατε με τις φίλες σας στην αυλή να παίξετε με τα «hula hoop» σας; Ε, λοιπόν, όπως και κάθε τι ρετρό, το αγαπημένο σας παιχνίδι επέστρεψε και μάλιστα αυτή τη φορά σας υπόσχεται το κορμί της γαζέλας που όλες ονειρευόμαστε.

Η fit Michelle Obama δε χάνει ευκαιρία να επιδοθεί σε αγώνες «hula hoop» με τις κόρες της όταν της το επιτρέπει το πολυάσχολο πρόγραμμά της και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρει.

Το πολύχρωμο στεφάνι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Απαιτεί χάρη, ρυθμό και ισορροπία, ενώ για να κινηθεί σωστά απαιτεί ειδική τεχνική. Αν το πάρετε απόφαση και δοκιμάσετε έστω και μία φορά να παίξετε με το παιχνίδι των νιάτων σας να ξέρετε πως τα οφέλη είναι πολλά.

Σφίγγετε γλουτούς, δυναμώνετε τη σπονδυλική στήλη και γραμώνετε χέρια και πόδια. Η κοιλιά γίνεται επίπεδη, η μέση σωστό δαχτυλίδι και το σώμα σας αλλάζει ακόμα και στάση.

Τι περιμένετε, μπείτε μέσα στο «hula hoop» σας και λικνιστείτε με χάρη όπως τότε που είχατε ακόμα τα μαλλιά πιασμένα κοτσιδάκια.