Γυμναστήκαμε με τον personal trainer των star Λίνο Χαραλάμπους και κολλήσαμε

Γυμναστήκαμε με τον personal trainer των star Λίνο Χαραλάμπους και κολλήσαμε

Μάθετε πώς χάσαμε ένα ολόκληρο κιλό μέσα σε τρεις μέρες.

Θυμάστε τις ατελείωτες ώρες προπόνησης του λατρεμένου Rocky Balboa, ή αλλιώς Italian Stallion, προκειμένου να νικήσει τον έμπειρο και παντοδύναμο πρωταθλητή Apollo Creed; Μήπως ήσασταν κι εσείς μία από εκείνες που δάκρυσαν βλέποντας τους σμιλεμένους κοιλιακούς των τριακοσίων του Λεωνίδα με μπροστάρη τον πολύ Gerard Butler; Ε λοιπόν, εάν αναμίξετε το πάθος του Rocky, τα κορμιά των σπαρτιατών της μεγάλης οθόνης, την πειθαρχία των βουδιστών Shaolin και τo σύγχρονο core training, τότε έχετε την πιο πρωτοποριακή μέθοδο εκγύμνασης δια χειρός Λίνου Χαραλάμπους.

Όταν η κορμάρα και φίλη Ilia Darlin μας συνέστηνε το διάσημο personal trainer για να προλάβουμε να χωρέσουμε τελευταία στιγμή στο μικροσκοπικό μας μπικίνι, σίγουρα δεν είχαμε ιδέα για το τι μας περίμενε. Ο Λίνος είναι πολυάσχολος, πολυπράγμων και πολύ καλό παιδί. Σπουδαγμένος στην Αγγλία και έχοντας μαζέψει ένα σωρό τίτλους και πτυχία, το «κορμί», όπως θα έπρεπε να τον φωνάζουν, άφησε για λίγο τα τεννιστικά τερέν όπου και μεσουράνησε για αρκετά χρόνια προκειμένου να μας μεταμορφώσει σε πρωταγωνίστριες του καλοκαιριού.

Η ιδέα απλή. Το «perfit» είναι ένας χώρος όπου το «Core training», δηλαδή, η «ενδυνάμωση του σώματος μέσω ασκήσεων σε κατάσταση ανισορροπίας», χρησιμοποιεί το βάρος μας προκειμένου να δυναμώσει, να εξισορροπήσει, να αδυνατίσει και να γυμνάσει το σώμα μας ξεκινώντας από τον πυρήνα και στοχεύοντας σε σωματική και ψυχική ευεξία. Με πιο απλά λόγια, ξεχάστε πάγκους, μηχανήματα, βάρη, τυποποιημένες επαναλήψεις και όλα όσα βαριέστε στο γυμναστήριο.

Ο Personal Trainer είναι επιστήμονας γυμναστικής και όχι χειριστής μηχανημάτων, που σημαίνει πως υπό τις πιο ρυθμικές μελωδίες, ο Λίνος θα σας πιάσει, θα σας τεντώσει, θα σας βάλει να κάνετε σωστό ζέσταμα χωρίς να τρέχετε με τις ώρες και ύστερα θα σας μυήσει στην πιο αποτελεσματική και διασκεδαστική μορφή άσκησης. Μπάλες πιλάτες, ιμάντες που κρέμονται από το ταβάνι, όργανα ισορροπίας που θυμίζουν σανίδα του surf και άλλα πολλά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματική ευεξία.
Βέβαια, ο Λίνος μπορεί να είναι καλός, αλλά όταν πρόκειται για την ώρα της προπόνησης μετατρέπεται σε αυστηρό διοικητή των ΛΩΚ και απαιτεί επιμονή, συγκέντρωση, προσπάθεια και πολύ ιδρώτα. Μην του κάνετε ματάκια, μην ρίξετε κροκοδείλιο κλάμα και προπαντώς μην ζητήσετε έλεος. Ο αγαπημένος προπονητής της Έλενας Παπαβασιλείου, της Δέσποινας Καμπούρη και των υπόλοιπων διάσημων κοριτσιών δε θα σας δείξει οίκτο, θα σας ανταμείψει όμως το τέλος πλουσιοπάροχα. Θεραπευτικό μασάζ προκειμένου να εντοπίσει τυχόν τραυματιμσούς και πιασίματα, συμβουλευτική για τη διατροφή μας και προπαντώς αρκετά κιλά μείον στη ζυγαριά μας.
Εμείς ακολουθήσαμε το στρατιωτικό του πρόγραμμα, και αποζημιωθήκαμε χάνοντας ένα ολόκληρο κιλό μέσα σε τρεις μέρες. Τι περιμένετε, τρέξτε να προλάβετε!

Λίνο σε ευχαριστούμε που μας μεταμορφώνεις σε καλλίγραμες γαζέλες!