Elle «The Body» MacPherson: Πως απέκτησε αυτό το απίστευτο κορμί

Γωγώ Φούντα
Elle «The Body» MacPherson: Πως απέκτησε αυτό το απίστευτο κορμί

Γιατί το κορμί θέλει θυσίες!

Mπορεί να έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια τα 20, μπορεί πλέον να είναι ένα supermodel εν αποστρατεία, όσα χρόνια όμως και αν περάσουν, θα εξακολουθεί να είναι το κορμί του διεθνούς modelling, με τις τέλειες αναλογίες και τα ατελείωτα πόδια! Τι κάνει όμως η Elle MacPherson για να διατηρείται σε φόρμα και ακόμα και στα 49 της να κάνει τα αντρικά αλλά και τα γυναικεία βλέμματα να γυρίζουν στο πέρασμά της;

Αρχικά, το supermodel ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής ενώ αποφεύγει οποιοδήποτε προιόν δεν είναι βιολογικό. Το διαιτολόγιό της περιλαμβάνει:

- Μικρό πρωινό που αποτελείται κυρίως από φρούτα

- Πολλά και μικρά σνακ μεταξύ του μεσημεριανού και του απογευματινού

- Αποφεύγει τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες όπως τα λευκά ζυμαρικά

- Πίνει τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την μέρα

Όσον αφορά στην άσκηση, δίνει πολύ μεγάλη σημασία καθώς όχι μόνο τη βοηθά να διατηρηθεί λεπτή και γυμνασμένη, αλλά της χαρίζει επιπλέον ευεξία. Συνήθως προτιμά το θαλάσσιο σκι και την ιππασία τα οποία βρίσκει ενδιαφέροντα και φυσικά αποτελεσματικά. Παράλληλα, ξεκλέβει ή τουλάχιστον προσπαθεί, μία ώρα καθημερινά για τρέξιμο ή pilates. H ίδια μάλιστα εξομολογείται: «Είμαι από τη φύση μου άτομο με καμπύλες, που με ενδιαφέρει περισσότερο να είμαι fit και υγιής παρά super slim».

Διαβάστε επίσης:

Megan Fox: πώς κρατιέται σε φόρμα η πιο fit εγκυμονούσα του Hollywood;

Aκουλουθείστε το fitness πρόγραμμα της Kατερίνας Στικούδη για τέλειο κορμί

Πώς κρατιούνται σε φόρμα οι γαζέλες Spice Girls;