Αυτές είναι οι 3 ασκήσεις που μεταμόρφωσαν τα κορμιά των Paltrow, Madonna και Lopez (της guru Tracy Anderson)!

Αυτές είναι οι 3 ασκήσεις που μεταμόρφωσαν τα κορμιά των Paltrow, Madonna και Lopez (της guru Tracy Anderson)!

Kάντε τις ακήσεις των stars και δείτε το σώμα σας να αλλάζει!

Eίναι γνωστό ότι οι stars του Hollywood «πίνουν νερό» στο όνομα της Tracy. Η διάσημη personal trainer ξέρει πολύ καλά πώς να μεταμορφώνει τα κορμιά των stars και να κάνει όλες εμάς να απορούμε.


Το Queen ανακάλυψε για εσάς τις 3 «μαγικές» ασκήσεις της guru των star που βοηθούν σε γράμμωση και κάψιμο λίπους.


Άσκηση πρώτη (κοιλιά):
Ξαπλώστε στο στρώμα. Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα της λεκάνης, λυγισμένα και ακουμπώντας στις φτέρνες. Από τη θέση αυτή σηκώνεστε και ροκανίζετε χωρίς να κουνάτε το κεφάλι σας και δίνοντας ένταση μόνο στην κοιλιά σας. Έπειτα καθώς έχετε τα πόδια σας λυγισμένα στον αέρα και βρίσκεστε και εσείς ψηλά, αρχίστε να σταυρώνετε τα πόδια σας με γρήγορο ρυθμό, συνεχίζοντας τους κοιλιακούς σας, κρατώντας όμως σταθερά το κεφάλι, με τα χέρια σας.

Άσκηση δεύτερη (Γλουτοί): γονατίστε στα τέσσερα στο στρώμα και ακουμπήστε το έδαφος με τις παλάμες σας ή τους αγκώνες για αντίσταση. Με ευθεία πλάτη και χωρίς να χαλάτε τη στάση του σώματός σας, λυγίστε το πόδι σας και φέρτε το με ένταση στο στήθος. Έπειτα, τραβήξτε το πόδι σας προς τα πίσω τεντωμένο και με flex πέλματα. Προσέξτε: η μέση σας δεν πρέπει να κουνιέται. Δώστε ένταση σε πόδια και κοιλιά. (Επαναλάβετε την άσκηση και με το άλλο πόδι)

Άσκηση Τρίτη (Πόδια): Σταθείτε στο αριστερό γόνατο και τεντώστε το δεξί πόδι όσο πιο ευθεία μπορείτε προς την δεξιά πλευρά. Από αυτή τη στάση, λυγίστε σε ορθή γωνία το γόνατο και σηκώστε το από το έδαφος. Κρατήστε ισορροπία, βάζοντας αντίσταση με το αριστερό σας χέρι και κρατώντας τη μέση σας με το δεξί. Από λυγισμένο και ενώ βρίσκεστε ήδη στον αέρα, τεντώστε το γόνατό σας προς τα δεξιά, όσο πιο ευθεία μπορείτε. (Επαναλάβετε την άσκηση με τον ίδιο τρόπο από την αριστερή μεριά)


Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery και κάντε τις μόνες σας στο σπίτι. Θα δείτε το σώμα σας σιγά σιγά να αλλάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Η Valerie Walters, personal trainer των διασήμων αποκαλύπτει!

Τι πρέπει να προσέξετε όταν θέλετε να γυμνάσετε μία συγκεκριμένη ομάδα μυών;

Τρέξιμο: Τρεις μύθοι που μπορούν να «σαμποτάρουν» την fitness ρουτίνα μας