SOS! Μάθαμε τα μυστικά των Cameron Diaz, Eva Mendes και Jessica Biel για να αποκτήσετε θανατηφόρο κορμί!

SOS! Μάθαμε τα μυστικά των Cameron Diaz, Eva Mendes και Jessica Biel για να αποκτήσετε θανατηφόρο κορμί!

Απλά αλλά αποτελεσματικά tips, που βοηθούν...

Τρεις διάσημες κυρίες που φημίζονται για τα ωραία κορμιά τους. Όταν, λοιπόν, οι stars είναι στις καλές τους, αποκαλύπτουν μικρά μυστικά τους που τις βοηθούν να διατηρούν αυτά τα αξιοθαύμαστα σώματα. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα.


Cameron Diaz: Η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι το μαγικό της κόλπο λέγεται up-side down diet. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέγει να καταναλώνει υδατάνθρακες στην αρχή της μέρας της και όσο η μέρα προχωράει τους αποφεύγει. Το βραδινό της γεύμα, αποτελείται μόνο από πρωτείνη και λαχανικά. Επίσης, όπως η ίδια δηλώνει, όταν της έρθει η τάση για junk food, δε θα το στερήσει στον εαυτό της, αλλά θα φάει μόνο μερικές μπουκιές από το burger και το υπόλοιπο θα το αφήσει. Φυσικά δεν προσέχει μόνο τη διατροφή της, αφού γυμνάζεται και εντατικά. Όταν δεν έχει πολύ χρόνο κάνει ένα 45λεπτο pilates, αλλά όταν διαθέτει περισσότερο επιλέγει να μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στο pilates και τα βάρη.


Jessica Biel: H κυρία Timberlake δηλώνει fan του γυμναστηρίου. Στο θέμα της διατροφής όμως είναι υποστηρικτής του μέτρου. Δεν αγαπάει τις εξαντλητικές δίαιτες και θεωρεί ότι μπορούμε να τρώμε τα πάντα, αλλά με... μέτρο! Το tip της; Τεμαχίζει το γεύμα της σε μικρά κομμάτια, μασάει αργά και φροντίζει να μην αδειάζει όλο της το πιάτο.


Εva Mendes: Η εκρηκτική ηθοποιός σταμάτησε να τρώει κρέας τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια δήλωσε έχει παρατηρήσει μεγάλη διαφορά στο δέρμα και στο σώμα της. Επίσης δίνει μεγάλη βάση στην ενυδάτωση του οργανισμού της και για αυτόν το λόγο, πίνει τουλάχιστον τρία λίτρα νερό τη μέρα. Όπως η ίδια τονίζει, η υγεία ξεκινάει από μέσα μας.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι 3 ασκήσεις που μεταμόρφωσαν τα κορμιά των Paltrow, Madonna και Lopez (της guru Tracy Anderson)!

Γιατί τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα για την υγεία μας; Ποιες οι πηγές τους και χρήσιμα tips για καλύτερη πρόσληψή τους!

Gwyneth Paltrow: Η fitness ρουτίνα που μεταμόρφωσε το σώμα της