Αποκτήστε κοιλιακούς-πέτρα με τη βοήθεια μιας καρέκλας!

Αποκτήστε κοιλιακούς-πέτρα με τη βοήθεια μιας καρέκλας!

Δείτε ποιες ασκήσεις είναι αποτελεσματικές

Οι καιροί είναι δύσκολοι και που χρήματα για γυμναστήρια. Φυσικά το γεγονός ότι δεν έχετε χρήματα για συνδρομή στο γυμναστήριο δεν αποτελεί δικαιολογία για να γίνετε ένα με τον καναπέ σας. Μπορείτε μόνες σας στο σπίτι σας να γυμναστείτε εξίσου αποτελεσματικά. Αν έχετε πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς, τότε καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας ότι θέλει καθημερινή άσκηση και υπομονή. Μάθετε να τρέφεστε σωστά και να γυμνάζετε τους κοιλιακούς σας καθημερινά.


Πως όμως μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις σας πιο αποτελεσματικές; Η απάντηση είναι χρησιμοποιώντας μία καρέκλα. Δείτε τις ασκήσεις που μπορούν να σας μεταμορφώσουν σε θεά, αρκεί να είσαστε πιστές στο καθημερινό σας abs workout.


1.Παίρνετε μια καρέκλα και κάθεστε πάνω. Στηρίζεστε με τα χέρια σας από την καρέκλα, βάζοντας αντίσταση και σηκώνετε τα πόδια σας στην ευθεία τεντωμένα. Μένετε για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα επαναφέρετε τα πόδια σας λυγισμένα προς το στήθος σας. Επαναλαμβάνετε αυτή την άσκηση 15 φορές/3 σετ. Προσοχή: Θα πρέπει να σφίγγετε πολύ καλά την κοιλιά σας, για να ισορροπείτε και για να μην τραυματίσετε τη μέση σας


2.Ξαπλώνετε ανάσκελα σε ένα χαλάκι ματ, τοποθετείτε τα πόδια σας πάνω σε μια καρέκλα, προσοχή να είναι σε ορθή γωνία. Εκτελέστε την απλή άσκηση των κοιλιακών, όπως συνηθίζετε να την κάνετε. Έπειτα συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό και κάντε στροφές δεξιά και αριστερά, προσέχοντας να μένετε μερικά δευτερόλεπτα στο ψηλότερο κάθε φορά σημείο. Προσοχή στον αυχένα σας. Μην τον πιέζετε καθόλου με τα χέρια σας. Ο ρόλος των χεριών είναι απλώς για να στηρίζεται ο αυχένας.


3.Τελευταία και πολύ αποτελεσματική άσκηση για τους κάτω κοιλιακούς είναι η εξής: Ξαπλώνετε πάλι στο χαλάκι, ακουμπάτε μόνο τις φτέρνες σας στην καρέκλα και με τεντωμένα πόδια ξεκινάτε να κάνετε τους απλούς κοιλιακούς σε δύο χρόνους. Εισπνέετε, ανεβαίνετε σε δύο χρόνους, μένετε πάνω, εκπνέετε και κατεβαίνετε πάλι σε δύο χρόνους. Θα δείτε ότι οι κάτω κοιλιακοί θα αρχίσουν να σας καίνε.


Αν πάλι είστε στο γυμναστήριο, μπορείτε να εκτελέσετε τις 2 τελευταίες ασκήσεις, χρησιμοποιώντας αντί για καρέκλα μια μπάλα. Στην πρώτη περίπτωση καθίστε στον πάγκο κοιλιακών. Καλή σας επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για την κυτταρίτιδα

Aλήθειες και ψέματα για τη γυμναστική: Τι ισχύει και τι όχι;

Σωματότυπος αχλάδι; Δείτε πως θα κάψετε λίπος και θα σμιλέψετε το κορμί σας!