O πιο εύκολος δρόμος για τέλειες γάμπες

O πιο εύκολος δρόμος για τέλειες γάμπες

Ένα εύκολο tip που θα κάνει τα πόδια σας να αλλάξουν όψη

Οι γραμμωμένες και γενικότερα καλοσχηματισμένες γυναικείες γάμπες, είναι ένα από τα σημεία που συγκεντρώνουν τα αντρικά βλέμματα. Ένα κοντό φόρεμα, ακόμη και με cocktail μήκος θα στρέψει την προσοχή εκεί. Πώς μπορείτε να φροντίσετε και να αναδείξετε αυτό το σημείο, ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο για pilates, yoga ή ασκήσεις στο γυμναστήριο;

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, η άμμος θα γίνει η καλύτερή σας φίλη! Το ξυπόλητο περπάτημα στην άμμο ειδικά όταν γίνεται σε πιο αργό ρυθμό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια ακόμη κι από το τρέξιμο. Καίει περισσότερες θερμίδες, ενδυναμώνει τις γάμπες και συμβάλλει στο καρδιοκυκλοφοριακό και το αναπνευστικό, σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες των ειδικών.

Στην παραλία: Καλό είναι να ξεκινήσετε το περπάτημα στις μύτες στην υγρή άμμο για προθέρμανση και προχωρήστε στη στεγνή άμμο. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγές μεταξύ υγρής και στεγνής άμμου για να αλλάζετε επίπεδα έντασης, ενώ με τον καιρό θα αυξάνετε τη διάρκεια και το ρυθμό σας. Τελειώστε περπατώντας αργά, χαλαρώνοντας όλο το πέλμα. Μην ξεχνάτε να κάνετε κάποιες διατάσεις για 1 –2 λεπτά για τα πόδια για να αποφύγετε τους τραυματισμούς.

Στο σπίτι: Περπατήστε σε αργό και σε έντονο ρυθμό για αρκετή ώρα. Αν αισθανθείτε πόνους στις κνήμες, ακόμα και ερεθισμό των αχίλλειων τενόντων σταματήστε και επαναλάβετε την επαύριο. Καθώς περπατάτε, επικεντρωθείτε στην αίσθηση της γάμπας τόσο στο πίσω μέρος όσο και στην κνήμη και σταματήστε αφού έχετε αισθανθεί κάψιμο για αρκετή ώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Μπορούμε όλοι τελικά να αποκτήσουμε επίπεδη κοιλιά;

Η άσκηση νωρίς το πρωί, με άδειο στομάχι καίει περισσότερο λίπος!