Kρυόλυση: Χάστε το τοπικό πάχος, με τον πιο «δροσερό» τρόπο!

Γωγώ Φούντα
Kρυόλυση: Χάστε το τοπικό πάχος, με τον πιο «δροσερό» τρόπο!

Το λείο δέρμα χωρίς νυστέρι είναι πλέον γεγονός!

Τι και αν το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά; Προλαβαίνετε ακόμα και καταπολεμήσετε άμεσα το τοπικό πάχος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, πριν την άδεια των καλοκαιρινών διακοπών! Φέτος το καλοκαίρι, αποκαλύψτε τον πιο ανανεωμένο εαυτό σας, με τη βοήθεια της Κρυόλυσης!

Πώς λειτουργεί;

Με την Κρυόλυση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στοχευμένες περιοχές, όπου σωρεύεται το λίπος, όπως κοιλιά, γλουτούς, ψωμάκια, μπράτσα κ.α. Η μέθοδος συνίσταται στην εφαρμογή ισχυρής ψύξης στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μελανιές, αλλά αντιθέτως με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς!

Σε ποιους απευθύνεται;

Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος. Να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Μετά από κάθε συνεδρία, τα αποτελέσματα γίνονται ολοένα και πιο ορατά. Η περιφέρεια της μέσης μειώνεται, τα ψωμάκια συρρικνώνονται και οι γλουτοί σμιλεύονται. Επίσης, η Κρυόλυση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα, αφού ενισχύεται η αιμάτωση της περιοχής και βελτιώνεται αισθητά ο δερματικός τόνος. Η Κρυόλυση, εφαρμόζεται ακόμα και στο πρόσωπο, για να συμβάλει στην αναζωογόνηση του δέρματος, να διατηρήσει την ελαστικότητα και να προσδώσει λάμψη στο κουρασμένο και θαμπό πρόσωπο. Πρόκειται λοιπόν, για την πιο δροσερή, αλλά άκρως αποτελεσματική μέθοδο, που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τις προβληματικές περιοχές άμεσα και με ασφάλεια!

Γνωρίστε την Κρυόλυση αποκλειστικά στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400 / www.medicosmetic.gr