Jennifer Lopez: Πώς διατηρείται σε φόρμα;

Jennifer Lopez: Πώς διατηρείται σε φόρμα;

Τι προσέχει, τι τρώει, πώς γυμνάζεται η σταρ για να έχει αυτό το κορμί

Είναι σχεδόν απίστευτο ότι η Jennifer Lopez έκλεισε, την Τετάρτη 24 Ιουλίου τα 44. Πώς διατηρείται σε άψογη φόρμα; Τα καλά γονίδια αλλά και η καλή και σκληρή δουλειά είναι τα μυστικά της. Διαβάστε τα παρακάτω και ανακαλύψτε πώς η σέξι Λατίνα παραμένει υγιής, χαρούμενη και fit.

Θετική συμπεριφορά
Ακόμα και η superstar έχει τις κακές μέρες της, αλλά επιμένει να επικεντρώνεται στα θετικά της ζωής της: «Όπως όλοι οι άνθρωποι, υπάρχουν μέρες που δεν νιώθω και πολύ καλά το πρωί, ή μέρες που νιώθω κουρασμένη ή απροετοίμαστη για να αντιμετωπίσω την καθημερινότητα. Για να είμαι ειλικρινής, αυτές τις μέρες προσπαθώ πραγματικά να σκέφτομαι θετικά. Προσπαθώ να γυμνάζομαι, για να είμαι υγιής και να σκέφτομαι θετικά, ώστε το σώμα και το πνεύμα μου να βρίσκονται στο σωστό μέρος, για να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω τα πάντα», έχει πει η σταρ στο περιοδικό Elle.

Υγιές σώμα
Μπορεί ένας από τους λόγους που είναι διάσημη να είναι και το σώμα της, αλλά αυτή είναι και μία από τις αιτίες που έχει νιώσει πίεση στο παρελθόν. Όπως εξομολογείται η σταρ, δεν αφήνει την πίεση για ένα πιο λεπτό κορμί να την επηρεάσει. «Θυμάμαι όταν είχα ακόμα τα κιλά της εγκυμοσύνης μου, και οι μηροί μου ήταν τόσο μεγάλοι σε σχέση με τους αστράγαλούς μου. Μετά έχασα βάρος και έδειχνα αρκετά λεπτή. Στην εγκυμοσύνη έβλεπα την κοιλιά, τον πισινό και την πλάτη μου να μεγαλώνουν και σκεφτόμουν ότι δεν θα ξαναγινόμουν ποτέ η ίδια. Αμέσως μετά την γέννα θυμάμαι να έχω λίγο πλαδαρή κοιλίτσα- και να μου αρέσει. Στη συνέχεια, προσπάθησα να επανέλθω στα φυσιολογικά μου και αυτό μου πήρε περίπου ένα χρόνο», δήλωσε η σταρ στην Telegraph.

Αγάπη για γυμναστική
Η Jennifer είναι από τις γυναίκες που πετυχαίνουν τους στόχους τους. Για να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, το 2008, συμμετείχε σε τρίαθλο ενώ είναι από τις πιο φανατικές της μεθόδου της Tracy Anderson. «Είμαι σαν παλαιστής που μπαίνει στο ρινγκ. Κάνω τις αερόβιες ασκήσεις μου και τις ασκήσεις της Tracy Anderson». Η Λατίνα σταρ, μάλιστα, ειναι τόσο προσηλωμένη στους στόχους της που πηγαίνει γυμναστήριο ακόμα κι όταν δεν έχει όρεξη. «Καμία φορά, όταν φτάνω σπίτι και δεν νιώθω και τόσο καλά πιέζω τον εαυτό μου να πάει γυμναστήριο. Μετά επιστρέφω σπίτι, κάνω ένα μπάνιο, φοράω κάτι όμορφο, φτιάχνω τα μαλλιά μου και βάφομαι και η διάθεσή μου φτιάχνει!».

Πειθαρχία
Η Lopez δεν το ρίχνει έξω, και αυτό φαίνεται. Την λάμψη της η σταρ διατηρεί με μερικές συνήθειες: η δίαιτά της δεν περιλαμβάνει καθόλου ζάχαρη και αλάτι ενώ, όπως λέει, είναι πολύ προσεκτική με τις ποσότητες τροφών που καταναλώνει. Αποφεύγει να καπνίζει και να πίνει αλκοόλ ενώ κοιμάται, κάθε βράδυ, 8 ώρες απαραιτήτως.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε τη Jennifer Lopez να βάζει τα κλάματα παραλαμβάνοντας το βραβείο της στα Premios Juventud 2013 (βίντεο)
«Κατά τα εφηβικά μου χρόνια, έμεινα άστεγη»: Ποια ζάμπλουτη star έκανε αυτή τη δήλωση;
Τι φταίει και η Jennifer Lopez ντύνεται τόσο προκλητικά