Αποκτήστε το hot κορμί της Jennifer Aniston τώρα: Η personal trainer της μας αποκαλύπτει πώς!

Αποκτήστε το hot κορμί της Jennifer Aniston τώρα: Η personal trainer της μας αποκαλύπτει πώς!

Στη φόρα όλα τα μυστικά της για απίστευτη σιλουέτα όλο το χρόνο

Αναμφισβήτητα η Jennifer Aniston διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και καλογυμνασμένα κορμιά του Hollywood. Τα χρόνια περνάνε... αλλά το σώμα της παραμένει το ίδιο τέλειο. Μα καλά τι κάνει πια; Πώς το έχει πετύχει αυτό; H personal trainer της και celebrity yoga expert, εν ονόματι Mandy Ingber, αποκάλυψε το πώς. Πάμε να δούμε τι μας συμβουλεύει να κάνουμε:

Θέλουμε να αποκτήσουμε το κορμί της Aniston... βοήθα μας:
«Η Jennifer εδώ και χρόνια ξοδεύει πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Φροντίστε να τρώτε και να ασκήστε καθημερινά. Μία ώρα την ημέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη στον εαυτό σου. Το πρόγραμμα της επιτυχίας περιλαμβάνει τα εξής: 30 λεπτά yoga, 20 λεπτά περπάτημα, 10 λεπτά αποθεραπεία. Δοκιμάστε το, θα δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται»

Έχετε να μας δώσετε διατροφικά tips;
«Εγώ αγαπώ τους ξηρούς καρπούς. Τα αμύγδαλα και τα καρύδια αποτελούν super επιλογές. Το νερό φυσικά είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πολύ συχνά νομίζουμε ότι πεινάμε, πολύ απλά επειδή διψάμε. Για super ενυδάτωση του οργανισμού σας, μην ξεχνάτε να πίνετε 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Επιπροσθέτως, προτείνω καθημερινά να πίνετε ένα χυμό λαχανικών.»

Τελευταία της συμβουλή; «Για να αποκτήσετε ένα υγιές και όμορφο σώμα πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να νιώθετε όμορφα με αυτό που είστε. Ο αυτοσεβασμός θα σας οδηγήσει σε καλύτερες αποφάσεις και επιλογές.»

Τάδε έφη Mandy Ingber... Να την ακούτε...

Διαβάστε ακόμα

SurfSet: Kάντε σέρφινγκ στη στεριά και αποκτήστε θανατηφόρο κορμί

'Εξυπνα tips για να δείχνετε πιο αδύνατες με μαγιό!

Flat κοιλιά σε 10 μόλις μέρες; Μάθετε πώς!