Πώς απέκτησε η Kelly Rowland αυτό το εκπληκτικό κορμί; Διαβάστε τα fitness μυστικά της!

Πώς απέκτησε η Kelly Rowland αυτό το εκπληκτικό κορμί; Διαβάστε τα fitness μυστικά της!

Τι τρώει και ποιες ασκήσεις προτιμά;

Κelly Rowland. Όχι ότι ποτέ ήταν εύσωμη, αλλά οκ ποτέ δεν ήταν τόσο αδύνατη. Πάντα ήταν μυώδης και είχε μπουτάκια. Στο εξώφυλλο του περιοδικού Shape η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο fit από ποτέ. Οι κακές γλώσσες τη θέλουν ίδια (υποστηρίζουν ότι το Photoshop την μετάτρεψε σε κορμάρα), από την άλλη όμως άλλοι υποστηρίζουν ότι ακολουθεί σκληρό fitness πρόγραμμα και έχει χάσει αρκετά κιλά.


Όπως και να έχει, εμείς θα ακούσουμε τις συμβουλές που έδωσε η Kelly στους αναγνώστες του Shape, κακό δε θα μας κάνουν. Η 32χρονη star, δήλωσε:« Κάνω σκληρή γυμναστική 5-6 φορές την εβδομάδα. Νιώθω πιο όμορφα, φαίνομαι πιο ωραία και κοιμάμαι καλύτερα. Όταν είμαι fit νιώθω πιο sexy. Αυτός δεν είναι όλων ο στόχος; Να νιώθουν ωραία όντας γυμνοί;»


Και συνεχίζει: «Τις προάλλες, ο personal trainer μου με έβαλε να κάνω τόσα πολλά squats που μου ήρθε να τον σκοτώσω. Φυσικά τον ανέχτηκα, καθώς οι γλουτοί μου όλο και σφίγγουν και... ανορθώνονται. Η άσκηση μπορεί να μεταμορφώσει το σώμα. Όσο για τη διατροφή μου; Όταν έχω λιγούρες, ψήνω μανιτάρια και προσθέτω πάνω λίγο goat cheese. Όταν πάλι θέλω να φάω γλυκό, ξεγελάω τον εαυτό μου τρώγοντας μισή μπανάνα αλειμμένη με βούτυρο αμυγδάλου»


Δείτε στην παραπάνω gallery πώς ήταν στο παρελθόν η Kelly. Keep going!