#boost: η καινοτομία της adidas που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο!

#boost: η καινοτομία της adidas που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο!

Κάνε δικό σου το νέο EnergyBoost και προετοιμάσου για τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 

Η τεχνολογία BOOST TM προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο συνηθισμένο αφρώδες υλικό απορρόφησης κραδασμών στην κατηγορία των running παπουτσιών.

To νέο Energy Boost είναι το μόνο που συνδυάζει την άνεση με την επιστροφή ενέργειας για την απόλυτη εμπειρία τρεξίματος.

Τι είναι αυτό που κάνει το νέο running παπούτσι Energy Boost μοναδικό;

• Endlessenergy
To Energy Boost σου προσφέρει μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε σου βήμα από οποιοδήποτε άλλο running παπούτσι. Οι χιλιάδες μικροκυψέλες στην ενδιάμεση σόλα του Energy Boost αποτελούν τη νέα επαναστατική τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών, συγκρατώντας και επιστρέφοντας την ενέργεια που χάνουν οι άλλες συνηθισμένες ενδιάμεσες σόλες.

• Iδανικός συνδυασμός άνεσης και επιστροφής ενέργειας
ΤοEnergyBoost είναι το μόνο που συνδυάζει τη μέγιστη αντικραδασμική προστασία ενός μαλακού και άνετου παπουτσιού, με τη σταθερότητα και την ανταπόδοση ενέργειας.

• Τέλεια εφαρμογή
Σφιχτή, σταθερή και εξαιρετικά άνετη εφαρμογή που θα τη νιώσεις με την πρώτη δοκιμή. Το ανθεκτικό κουντεπιέ με τεχνολογία TechfitTM τυλίγεται άψογα γύρω από το πόδι σου και εφαρμόζει σαν «δεύτερο δέρμα».

• Ανθεκτικότητα και εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε θερμοκρασία
Το EnergyBoost είναι 3 φορές πιο ανθεκτικό στη θερμοκρασία από το συνηθισμένο υλικό EVA και διατηρεί τα χαρακτηριστικά απόδοσής του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του.

• Μέγιστη υποστήριξη
χάρη στο torsion system σε όλο το μήκος του ποδιού.


BOOST your run

Το Energy Boost είναι διαθέσιμο, σε δύο ανανεωμένα χρώματα για άντρες και γυναίκες, στο δίκτυο καταστημάτων adidas αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, σε περιορισμένο αριθμό!

Βρες το κοντινότερο κατάστημα adidas εδώ: www.adidas.gr/storefinder