Τα μυστικά των stars για αψεγάδιαστο σώμα

Τα μυστικά των stars για αψεγάδιαστο σώμα

Γνωρίστε δύο μεθόδους, που κάνουν θραύση στο εξωτερικό.

Μπορεί να φταίει ο φωτισμός, η καλή κάμερα του φωτογράφου ή η επεξεργασία της εικόνας και τα σώματα των stars δείχνουν... αψεγάδιαστα. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, οι stars ξέρουν ότι δεν αρκεί να ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεσαι. Πρέπει να "βοηθήσεις" το σώμα σου, με πιο δραστικές και άμεσες λύσεις.

Γνωρίστε δύο μεθόδους, που κάνουν θραύση στο εξωτερικό, ενώ την αποκλειστικότητα για την Ελλάδα έχουν τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic.

Η Σονόλυση
Κανείς δεν μπορεί να "νικήσει" τη φυσική τάση του σώματος, να σωρεύει λίπος σε συγκεκριμένα σημεία, όπως ψωμάκια ή κοιλιά. Αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να αντιμετωπίσει το τοπικό πάχος δραστικά, καθώς όλοι ξέρουμε ότι όση δίαιτα και αν κάνουμε... τα ψωμάκια επιμένουν.

Με τη Σονόλυση, δρούμε τοπικά επάνω στις προβληματικές περιοχές. Πρόκειται για μία μέθοδο, όπου χρησιμοποιούμε τη δύναμη των υπερήχων, για να δράσουμε επάνω στα λιποκύτταρα και να διεισδύσουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Προκαλώντας ισχυρά μηχανικά κύματα, καταφέρνουμε όχι μόνο να φθάσουμε σε βάθος που δεν φτάνει καμία άλλη μέθοδος, αλλά να καταλύσουμε τη δομή του λιπώδους ιστού! Έτσι, το λιποκύτταρο "αδειάζει" εντελώς αναίμακτα, απελευθερώνοντας λιπαρά οξέα, τα οποία απορροφώνται από τον οργανισμό. Με άλλα λόγια, δίνουμε την απόλυτη λύση στην επιστημονική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους!
Τα αποτελέσματα είναι εμφανή και άμεσα, καθώς από την πρώτη κιόλας συνεδρία μπορείτε να κουμπώσετε ένα παντελόνι σας, που δεν κούμπωνε πριν! Και όλα αυτά, εντελώς ανώδυνα, με πολύ χαμηλό κόστος και μέσα σε 30 περίπου λεπτά που διαρκεί η κάθε συνεδρία.

Η Ραδιοανάπλαση
Όταν το βασικό ζητούμενο είναι η σύσφιξη της κοιλιάς ή των γλουτών, αλλά και η σμίλευση της σιλουέτας, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία χειρουργικών επεμβάσεων, τότε η Ραδιοανάπλαση είναι αυτό που ζητάτε. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και αναδόμηση του κολλαγόνου, ενώ διεγείρουμε τους ινοβλάστες για την παραγωγή νεοκολλαγόνου. Έτσι, η σύσφιξη πραγματοποιείται από "μέσα προς τα έξω", για να έχουμε εμφανή και άμεσα αποτελέσματα, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι και χωρίς κανένα χρόνο αποθεραπείας.
Δεν υπάρχουν πια μυστικά! Εάν ψάχνετε μόνιμο αποτέλεσμα, με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, οι λύσεις είναι εδώ! Επικοινωνήστε με τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, για μία δωρεάν διαγνωστική σωματομέτρηση, για να δούμε ακριβώς τις ανάγκες του δικού σας σώματος και να προτείνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο μεθόδους, για να έχετε πολλαπλά οφέλη.

www.medicosmetic.gr

Κηφισιά: 210 6232400 / Σύνταγμα: 210 3232722 / Πατησίων: 210 8833800