Τα Medicosmetic σας υπόσχονται το σώμα των ονείρων σας πριν τις γιορτές

Γωγώ Φούντα
Τα Medicosmetic σας υπόσχονται το σώμα των ονείρων σας πριν τις γιορτές

Με νέες πρωτοποριακές μεθόδους μπορείτε να αποκτήσετε το αψεγάδιαστο σώμα που ονειρεύεστε

Τα Medi Cosmetic, τα κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας που πρωτοπορούν εφαρμόζοντας πάντα νέες τεχνολογίες, προτείνουν μία άμεση και άκρως αποτελεσματική λύση για να δούμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν: το αψεγάδιαστο σώμα!

Η αρχή

Πρώτα από όλα πρέπει να ενημερωθούμε για τις ακριβείς ανάγκες του σώματός μας, γι' αυτό πριν από κάθε πρόγραμμα τα Κέντρα Medi Cosmetic, εφαρμόζουν την Διαγνωστική Σωματομέτρηση. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, θα μπορέσουμε δημιουργήσουμε το πακέτο θεραπειών που ταιριάζει στις ανάγκες και τον σωματότυπό μας. Άλλωστε, όλες οι θεραπείες που εφαρμόζουν τα Medi Cosmetic, είναι μελετημένες επάνω στις ανάγκες του μεσογειακού σώματος.

1 Αντίο τοπικό πάχος
Με τη γνωστή πλέον δύναμη της Σονόλυσης, αντιμετωπίζουμε το επίμονο τοπικό πάχος σε ψωμάκια και κοιλιά. Η διαφορά της Σονόλυσης με άλλες μεθόδους, είναι ότι δεν συρρικνώνει απλώς τα συγκεντρωμένα λιποκύτταρα στα σημεία που την εφαρμόζουμε, αλλά καταλύει εντελώς τη δομή του λιπώδους ιστού. Αφού λοιπόν τα λιποκύτταρα δεν δημιουργούνται ξανά κατά τη διάρκεια της ζωής μας (είναι γνωστό ότι δημιουργούνται μέχρι την ηλικία των 5 ετών), καταφέρνουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αναίμακτα και ανώδυνα, χωρίς χειρουργείο ή επίπονες επεμβατικές μεθόδους.

2 Αντίο χαλάρωση
Το ζητούμενο δεν είναι μόνο να εξαφανίσουμε το τοπικό λίπος, αλλά να συσφίξουμε τις "δύσκολες" περιοχές όπως γλουτούς ή κοιλιά, για να έχουμε μία σμιλευμένη σιλουέτα. Το δύσκολο αυτό έργο, αναλαμβάνει η Ραδιοανάπλαση, η οποία βασίζεται στη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, που προκαλούν σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος, μεταβάλλοντας ουσιαστικά τη δομή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, η όψη του δέρματος βελτιώνεται αισθητά από... μέσα προς τα έξω!

3 Αντίο ραγάδες
Ο μεσογειακός σωματότυπος, έχει την τάση να παίρνει βάρος στους γλουτούς ή και στην κοιλιά, το οποίο όταν χάνεται για κάποιο λόγο, δημιουργούνται τα αντιαισθητικά "σπασίματα" του δέρματος, γνωστά και ως ραγάδες. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος στην αντιμετώπισή τους, είναι αποδεδειγμένα το διάσημο πλέον Scarlet! Με το Scarlet "σπάμε" τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τις ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν, ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του "κενού" που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα. Με μία εντελώς ανώδυνη διαδικασία και μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, θα μπορέσετε να δείτε αυτό που μοιάζει αδύνατο: να αποχαιρετήσετε για πάντα τις λευκές ραγάδες!

Φέτος, πάρτε το χριστουγεννιάτικο δώρο σας... πριν τις γιορτές και αποκτήστε το αψεγάδιαστο σώμα που ονειρευόσασταν!