Ανακαλύψαμε τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Γωγώ Φούντα
Ανακαλύψαμε τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Και η μάχη για φέτος μόλις... ξεκίνησε!

Tι νομίζατε αγαπητές αναγνώστριες; Ότι φέτος δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με τον μεγαλύτερο εχθρό των γυναικών; Μιας και είμαστε ήδη στα μέσα Μαρτίου, και ο καιρός έχει βελτιωθεί εντυπωσιακά, τόσο που και μια... ηλιοθεραπεία μπορεί να την έκανες, είπαμε να ξεκινήσουμε και φέτος την αέναη και ασταμάτητη μάχη ενάντια στο φλοιό πορτοκαλιού, προκειμένου καμία γυναίκα, να μην έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να βγει στην παραλία!

Μπορεί λοιπόν να έχετε ακούσει διάφορα, σχετικά με θεραπείες και διάφορες κρέμες και τζελ, κάποια εκ των οποίων έχουν πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα, αλλά επειδή το να ξοδέψετε όλα σας τα χρήματα για να διώξετε την κυτταρίτιδα και μετά να μην έχετε ευρώ για να πάτε διακοπές, δεν είναι το ζητούμενο, ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο, για να διώξετε αυτό το ύπουλο κατασκεύασμα του γυναικείου οργανισμού, την κυτταρίτιδα!

Κάθε φορά λοιπόν που θα τελειώνετε το μπανάκι σας, τρίψτε την προβληματική περιοχή με λάδι καρύδας. Προσοχή όμως, καλό θα ήταν να μην το κάνετε με τα χέρια αλλά με μία βούρτσα, η οποία και πιο σκληρή είναι, και θα αιματώσει πιο σύντομα την περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, γυναίκες που εφάρμοσαν τη συμβουλή αυτή είδαν θεαματικά αποτελέσματα μέσα στον πρώτο μήνα, με την τσέπη τους φυσικά να παραμένει γεμάτη και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία!

Οπότε λοιπόν, προμηθευτείτε το λαδάκι σας το οποίο μπορείτε να βρείτε παντού και σε πολύ χαμηλή τιμή, και πιάστε δουλίτσα γιατί το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά!

Διαβάστε ακόμη:

Η απόλυτη άσκηση για τέλειους γλουτούς και μηρούς

Ζηλεύετε το σέξι κενό ανάμεσα στα πόδια; Αποκτήστε το με 6 απλές ασκήσεις (video)