Μικρές αλλαγές που κάνουν την μεγάλη διαφορά στην απώλεια βάρους

Μικρές αλλαγές που κάνουν την μεγάλη διαφορά στην απώλεια βάρους

Τα πράγματα που πρέπει να αλλάξετε στην fitness ρουτίνα σας είναι απλά

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι, για να χάσουμε κιλά, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να ακολουθούμε ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα, αλλά και να βάλουμε, στην καθημερινότητά μας στην άσκηση. Αν θέλετε να δείτε τα περιττά κιλά να εξαφανίζονται πιο γρήγορα, υπάρχουν τρία σημεία στα οποία μπορείτε να κάνετε την αλλαγή για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Πρωινό ξύπνημα
Η πρωινή άσκηση βοηθάει τον οργανισμό μας να κάψει περισσότερες θερμίδες αφού έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που γυμνάζονται καθημερινά, πριν από το μεσημέρι, έχουν υψηλότερα επίπεδα μέσα στην ημέρα , με αποτέλεσμα να δουλεύουν πιο πολύ, και για μεγαλύτερο χρόνο από τους άλλους. Το να μάθετε να γυμνάζεστε κάθε πρωί, είναι πολύ πιθανό να είναι και ένας τρόπος να μείνετε πιστή στην καθημερινή fitness ρουτίνα σας.

Ανεβάστε τους ρυθμούς σας
Αν αυξήσετε τους ρυθμούς της αερόβιας άσκησης, όπως το τρέξιμο, θα κάψετε έως και 15% περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Δεν χρειάζεται να διατηρήσετε σε γρήγορους ρυθμούς την προπόνησή σας, απλώς να εναλλάσσετε κατά την διάρκειά της.


Ενισχύστε τους μύες σας
Η μεγαλύτερη μυϊκή μάζα σώματος εγγυάται και μεγαλύτερες καύσεις θερμίδων. Μην παραμελείτε ασκήσεις, όπως τα push- ups, που ενισχύουν τους μύες σας.

Διαβάστε ακόμα:
Μόνο για κορίτσια! Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο γυμναστήριο
Κλασικός & Μοντέρνος Χορός: Nα, πως θα χάσεις κιλά πριν την παραλία