Οι 4 μύθοι για την κυτταρίτιδα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή

Οι 4 μύθοι για την κυτταρίτιδα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή

Ο εχθρός του γυναικείου σώματος στο μικροσκόπιο (ξανά)

  • Δεν μπορείς να ξεφορτωθείς εντελώς την κυτταρίτιδα με κρέμες ή λάδια. Μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα στο εμπόριο, που υπόσχονται να την εξαφανίσουν αλλά δεν μπορούν να το κάνουν. Ακόμα και οι πιο ακριβές κρέμες δεν μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη της αν δεν αλλάξεις διατροφικές συνήθειες σε συνδιασμό με εντατική γυμναστική.
  • Η κυτταρίτιδα δεν είναι στα γονίδιά μας και μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτή. Δεν έχει σημασία τι σου έχουν πει ή τι έχεις διαβάσει είναι πλέον σίγουρο μετά από μελέτες πως η κυτταρίτα δεν είναι ένα πρόβλημα που κληρονόμησες από τη μαμά και δεν χρειάζεται να νιώθεις καταδικασμένη ότι θα την έχει για όλη σου τη ζωή. Δεν φταίει το σόι, αλλά τα μεταμεσονύκτια γεύματα με πολλές θερμίδες και η καθιστική ζωή που κάνεις!
  • Μπορείς να την καταπολεμήσεις όσο χρονών και αν είσαι. Η όψη φλούδας πορτοκαλιού σχετίζεται με τους μυς σου και για αυτό μπορείς να την καταπολεμήσεις σε οποιαδήποτε περίοδο της ζωής σου, Απλές κινήσεις που επικεντρώνονται στου μυς στις περιοχές με πρόβλημα μπορούν να διώξουν το πρόβλημα.
  • Ο ΜΟΝΟΣ σίγουρος τρόπος για να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα είναι με γυμναστική με έμφαση στα πόδια. Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις είναι πολύ συγκεκριμένες και έχουν στόχο την ανόρθωση, τόνωση και τον σχηματισμό των μυών προς το δέρμα για να εξαφανιστούν τα λακάκια. Αυτές οι ασκήσεις γίνονται από ειδικούς και είναι πολύ πιθανόν ο γυμναστής στο fitness club της γειτονιάς σου να μην τις ξέρει. Θυμήσου πως η κυτταρίτιδα δεν σχετίζεται με το βάρος σου. Και οι πιο αδύνατες γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκίνησες γυμναστήριο; Μην παραμυθιάζεσαι... Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα!