Τέλειοι γλουτοί, πόδια και κοιλιά, με μία μόνο άσκηση; Γίνεται!

Τέλειοι γλουτοί, πόδια και κοιλιά, με μία μόνο άσκηση; Γίνεται!

Δοκιμάστε την και δείτε τα αποτελέσματα... πάνω σας

Όλες μας θέλουμε να έχουμε καλλίγραμμα πόδια, καθώς και σφιχτούς γλουτούς. Για να τα αποκτήσουμε όμως αυτά τα δύο θα πρέπει να πάρουμε πρώτα δύο αποφάσεις: Πρώτον να τρώμε υγιεινά και δεύτερον να γυμναζόμαστε εντατικά. Από τον καναπέ θαύματα (δυστυχώς) δε γίνονται!


Λάβετε δράση και ξεκινήστε να ασκήστε. Βγείτε για περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο. Επιπλέον, αν μισείτε το γυμναστήριο, μπορείτε να γυμνάζεστε μόνες σας με την ησυχία σας στο σπίτι σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι χαλάκι και φυσικά μια fitness ball.

marching-hip-raise


Εμείς βρήκαμε για εσάς την απόλυτη άσκηση για δυνατό κορμό, κοιλιά, πόδια και γλουτούς. Πάμε να δούμε πώς θα την εκτελέσετε σωστά: Ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια σας να πατάνε γερά πάνω στην fitness ball. Σηκώστε τους γοφούς σας, έτσι ώστε το σώμα σας να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από τους ώμους σας προς τα γόνατά σας. Σφίξτε την κοιλιά σας και σηκώστε το ένα γόνατο προς το στήθος σας, ενώ το άλλο συνεχίζει να πατάει σταθερά πάνω στην μπάλα. Μείνετε λίγα δευτερόλεπτα, κατεβείτε και έπειτα αλλάξτε πλευρά. Κάνετε 3 σετ των 15, σε κάθε πλευρά!

Διαβάστε ακόμα

Η πιο σημαντική κίνηση που πρέπει να προσέχετε όταν κάνετε κοιλιακούς

Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και δείτε αποτελέσματα

DPG Network