Διάδρομος: Κάψτε ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο

Διάδρομος: Κάψτε ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο

Για καλύτερα αποτελέσματα, πιο γρήγορα

Ειδικά τις μέρες που πνιγόμαστε, ακόμα και μία ώρα για να επισκεφθούμε το γυμναστήριο μπορεί να είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Έχετε ήδη εξασφαλίσει τα πολύτιμα, 60 λεπτά. Το ερώτημα τώρα είναι: τα αξιοποιείτε όσο καλύτερα γίνεται; Με μερικές μικρές προσαρμογές, στην άσκησή μας στο διάδρομο, μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμα καλύτερα τον χρόνο και την ενέργεια που επενδύετε, κάνοντας την διαφορά στη σιλουέτα σας. Διαβάστε παρακάτω τις μικρές αλλαγές που θα φέρουν την μεγάλη διαφορά, όσο τρέχετε στον διάδρομο.

Αυξομειώστε την ταχύτητα: «Παίζοντας» με την ταχύτητα τρεξίματός σας, όχι μόνο καίτε περισσότερες θερμίδες, αλλά εξαφανίζετε και το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Αυξήστε την κλίση: Θα νιώσετε το κάψιμο σε γλουτούς, μηρούς και κοιλιά, ενώ η ενέργεια που θα καταναλώσετε, σε σχέση με το τρέξιμο σε επίπεδη επιφάνεια, είναι σχεδόν η διπλάσια.

Κρατήστε λίγο παραπάνω: Αν αντέχετε να παραμείνετε στο διάδρομο για πέντε ακόμα λεπτά, θα κάψετε περίπου 50 επιπλέον θερμίδες.

Μην ξεχνάτε τα χέρια: Αντισταθείτε στον πειρασμό να κρατηθείτε από τις λαβές στο πλάι του διαδρόμου, αφού, όσο περισσότερο κινείστε, τόσες περισσότερες θερμίδες καίτε.

Διαβάστε ακόμα:
Γιατί όταν γυμναζόμαστε συστηματικά δείχνουμε πιο όμορφοι;
Το απόλυτο μυστικό για να γυμνάζεστε λιγότερο, αλλά να καίτε περισσότερο λίπος!

DPG Network