Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να καταλάβεις αν σε απατά ο σύντροφός σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να καταλάβεις αν σε απατά ο σύντροφός σου

Μπορείς να φανταστείς;

Οι ανθρώπινες σχέσεις στις μέρες μας είναι γεγονός πια πως έχουν γίνει πολύ δύσκολες και η εμπιστοσύνη σε αυτές τείνει να γίνεται έννοια υπό εξαφάνιση. Και εντάξει αν πρόκειται για επαγγελματική ή φιλική σχέση, τι συμβαίνει όταν η εμπιστοσύνη χάνεται και στις ερωτικές σχέσεις; Εκεί τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα.

Και η εμπιστοσύνη τείνει να χάνεται όταν έχεις υπόνοιες και υποψίες πως ο σύντροφός σου σε απατά. Υπάρχει όμως τρόπος να το εξακριβώσεις και όχι, δεν εννοούμε –φυσικά- να τον παρακολουθήσεις. Τη λύση στο πρόβλημά σου σύμφωνα με τους ειδικούς, θα δώσει η γλώσσα του σώματός του. Όπως αναφέρει μία καινούργια έρευνα και η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Patti Wood, μία έλξη και σεξουαλική επαφή με έναν άλλο άνθρωπο μπορούν να αυξήσουν την τεστοστερόνη του και να «προκαλέσουν» μικρές αλλαγές στο σώμα του.

Δες ακόμη: Πως θα κάνεις τους ανθρώπους να σε εμπιστεύονται;

Μία από αυτές σύμφωνα με την Patti είναι το μέγεθος της απόστασης ανάμεσα στα πόδια του, όταν εκείνος στέκεται όρθιος. Σε μία φυσιολογική κατάσταση το άτομο στέκεται με τα πόδια ανοιχτά στην ίδια απόσταση με το άνοιγμα των ώμων του. Όταν όμως το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο και τα πόδια του μακριά το ένα από το άλλο, τότε κάτι δεν πάει πολύ καλά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ειδικού, ο εκάστοτε σύντροφος, προσπαθεί να δημιουργήσει μία σταθερή βάση για τον εαυτό του με αυτό το άνοιγμα και η στάση αυτή συνοδεύεται και από άλλες κινήσεις, όπως το φούσκωμα του στήθους ή το τράβηγμα των ώμων, κάτι που δείχνει και τεράστια αυτοπεποίθηση.

Τώρα λοιπόν, ξέρεις το μυστικό!

Διάβασε ακόμη: Η κίνηση ματ για να τελειώσεις έναν τσακωμό με τον σύντροφό σου