6 τρόποι να ανέβει η διάθεσή σου ακόμα κι αν μείνεις στην πόλη το Σαββατοκύριακο

Μαρία Ροδίτη
6 τρόποι να ανέβει η διάθεσή σου ακόμα κι αν μείνεις στην πόλη το Σαββατοκύριακο

Ποιος είπε ότι περνάς τέλεια μόνο αν είσαι διακοπές;

Το ξέρω! Ονειρευόσουν ένα Σαββατοκύριακο στις Κυκλάδες, να σε καίει ο νησιώτικος ήλιος και εσύ να απολαμβάνεις την ηλιοθεραπεία σου στην ξαπλώστρα ρίχνοντας πού και πού τις βουτιές σου στα κρυστάλλινα νερά. Ε, όταν κάνουμε σχέδια καμιά φορά ο Θεός γελάει.

Είμαστε στην ίδια μοίρα. Κι εγώ τα είχα κανονίσει ωραία, όμως να που έτυχε έκτακτη δουλειά στην κολλητή μου και τελικά τα σχέδιά μας ακυρώθηκαν. Δεν θα κάτσω να σκάσω, όμως. Και το ίδιο θέλω να κάνεις κι εσύ.

Παντού μπορείς να περάσεις καλά- Νόμος!

Μπορώ να σε καταλάβω! Μετά από τον πολύμηνο εγκλεισμό λόγω Covid-19 ένα μικρό ταξιδάκι ακόμα και μέχρι την Αίγινα σού μοιάζει παράδεισος. Είναι η όλη διαδικασία τού να φτιάξεις βαλίτσα, να κλείσεις ξενοδοχείο και εισιτήρια για το πλοίο, που σου ανεβάζει αμέσως τη διάθεση. Πριν καν πατήσεις το πόδι σου στον εκάστοτε προορισμό.

Ωστόσο, ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι και στην πόλη μπορείς να περάσεις υπέροχα. Μη σου πω ακόμα καλύτερα τώρα που όλοι φεύγουν σιγά-σιγά και οι δρόμοι γίνονται ολοένα και πιο άδειοι. Η πόλη έχει τα πάντα, εξυπηρετεί κάθε γούστο και επιθυμία, αρκεί εσύ να έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα. Και, βέβαια, την καλύτερη παρέα για να σε συνοδεύσει.

https://www.instagram.com/p/CQdukrlMZuq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι μπορείς να κάνεις στην πόλη

Εδώ οι τουρίστες του κόσμου όλου σπεύδουν να επισκεφθούν τις πόλεις της χώρας μας και δη την Αθήνα, εσύ θα γκρινιάξεις που ξέμεινες; Μα, όχι! Μπορείς να κάνεις τόσα πολλά και να περάσεις αξέχαστες στιγμές χωρίς καν να απομακρυνθείς από τα όρια του νομού.



Αλήθεια, σκέφτηκες να κλείσεις εισιτήρια να δεις- επιτέλους- θέατρο μετά από τόσους μήνες; Οι θεατρικές παραστάσεις σε υπαίθρια θέατρα ξεκίνησαν εδώ και μέρες. Ευκαιρία είναι!

Μια τέλεια ιδέα είναι να ανακαλύψεις μια γειτονιά, που τόσο καιρό ήθελες. Να βρεις μικρά μαγαζάκια, vintage και ρομαντικά καφέ, αλλά και θησαυρούς που ούτε φανταζόσουν ότι υπάρχουν.

Μισό λεπτό… Στην gallery σού έχω άλλες έξι υπέροχες ιδέες που μόνο να βαρεθείς δεν θα σε αφήσουν. Ανακάλυψέ τις και καλό Σαββατοκύριακο!