Πώς να ξεγελάσεις κάθε συνομιλητή σου με τα κόλπα των ειδικών του FBI

Πατούλια Κατερίνα
Πώς να ξεγελάσεις κάθε συνομιλητή σου με τα κόλπα των ειδικών του FBI

Υπάρχουν δέκα τεχνικές του FBI για να κερδίσεις κάθε συζήτηση στο σπίτι ή το γραφείο

Υπάρχει ένα βίντεο που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Ο Chriss Vonn, υπήρξε για περισσότερα από 24 χρόνια διαπραγματευτής του FBI και με όλη την εμπειρία που συγκέντρωσε, δημιούργησε το βιβλίο “Never Split the Difference: Negotiating As If Your Life Depended On It”, το οποίο σου δίνει συμβουλές για να τα βγάζεις πέρα σε κάθε συζήτηση στο σπίτι, το γραφείο, στις επαγγελματικές αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Τα μυστικά, τουλάχιστον δέκα! Μερικές από τις συμβουλές που μπορείς να υιοθετήσεις είναι οι εξής:

Η τεχνική του καθρέφτη δουλεύει μαγικά. Επανάλαβε τις τρεις τελευταίες και πιο σημαντικές λέξεις που σου είπε κάποιος με τη μορφή ερώτησης. Ο άλλος θα αποφύγει να επαναλάβει τα λόγια του ενώ ο συνομιλητής θα νιώσει πως έχετε ένα παραπάνω δέσιμο.

That’s right: Φυσικά, Σωστό κι αυτό, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που πρέπει να χρησιμοποιείς σε μια κουβέντα αντί του Ναι.

Ο κανόνας των τριών: Πρέπει να κάνεις τον συνομιλητή να συμφωνήσει μαζί σου τρεις φορές στην ίδια κουβέντα. Την πρώτη φορά να συμφωνήσει με κάτι απλό. Έπειτα να κάνεις μια περίληψη του τι είπε και να τον αναγκάσεις να συμφωνήσει με τα δικά του λεγόμενα. Και την τρίτη φορά να εκμαιεύσεις την συμφωνία με μια πιο γενική ερώτηση Θες να μας πεις πως βλέπεις το τάδε;



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr