Να είσαι ο εαυτός σου: Η απλή συμβουλή που μπορεί να σε οδηγήσει στις πιο αξέχαστες στιγμές

Να είσαι ο εαυτός σου: Η απλή συμβουλή που μπορεί να σε οδηγήσει στις πιο αξέχαστες στιγμές

Στην καθημερινή βιασύνη να προλάβουμε τα πάντα, να εκπληρώσουμε στόχους κι επιθυμίες που μπορεί και να μην ήταν «δικές μας» εξαρχής, μπορεί να χάσουμε τον στόχο.

Σε πάρα πολλές περιστάσεις και με διάφορες αφορμές, έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει την απλή συμβουλή «να είσαι ο εαυτός σου». Πραγματικά, τι πιο απλό από το να μην υποτάσσεσαι σε όσα περιμένουν οι άλλοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, από εσένα και να κάνεις κάθε στιγμή, αυτό που πραγματικά θέλεις;

Είναι ο δρόμος για να μπορέσεις να ζεις με τον τρόπο που σε εκφράζει και κάθε σου στιγμή, να είναι μια στιγμή που αξίζει και κάθε σου ημέρα να είναι γεμάτη μικρότερα ή μεγαλύτερα glorious moments. Αυτές οι στιγμές είναι που χτίζουν το πώς νιώθεις -και όταν κάνεις αυτό που θέλεις, αυτό που νιώθεις, τότε ναι, «είσαι ο εαυτός σου».

Αυτή, βέβαια, είναι η «θεωρία». Στην πράξη, πάρα πολλοί παράγοντες επηρεάζουν όσα κάνεις και στην εξίσωση μπαίνουν δεκάδες φίλτρα που συχνά σε αποπροσανατολίζουν και σε παρασύρουν σε στιγμές που περνούν χωρίς σημασία για ‘σένα. Στην καθημερινή βιασύνη να προλάβουμε τα πάντα, να εκπληρώσουμε στόχους κι επιθυμίες που μπορεί και να μην ήταν «δικές μας» εξαρχής, μπορεί να χάσουμε τον στόχο, να παραπλανηθούμε και τελικά να οδηγηθούμε σε συνθήκες που δεν είμαστε ο εαυτός μας, σε στιγμές που δεν μοιάζουν και δεν είναι στην ουσία τους, τα glorious moments που θέλουμε να ζούμε.

Τι αξία έχει όμως να δημιουργούμε στιγμές αν αυτές δεν είναι τα δικά μας glorious moments, όπου είμαστε πράγματι ο εαυτός μας; Κι αν μας λείπει η έμπνευση, η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo θα μας τη δώσει, μέσα από τα παραδείγματα έξι υπέροχων ανθρώπων που έχουν βρει το «κλειδί» για να είναι ο εαυτός τους και να δημιουργούν τις στιγμές που τους αξίζουν.

1691058122919-901130627-image003.jpg

Η Μαρία Σολωμού δυσανασχετεί όταν χρειάζεται να προσαρμοστεί για να ταιριάξει και σίγουρα, δεν ζει τότε τα glorious moments της. Έτσι, λοιπόν, για την ίδια glorious moment είναι ακόμη και το να ποζάρει στο red carpet φορώντας τζιν παντελόνι. Με λίγα λόγια, glorious moments είναι για εκείνη όλες οι στιγμές της ζωής της που είναι πραγματικά ο εαυτός της.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η σκέψη του Δημήτρη Μακαλιά. Για εκείνον, τα glorious moments στη ζωή συμβαίνουν, όταν είμαστε ο εαυτός μας: «Είναι αυτό που θεωρώ εγώ… στιγμή μου. Είναι μια απλή, καθημερινή στιγμή που της δίνω εγώ το φως που χρειάζεται ώστε να γίνει glorious». Και για τον ίδιο, τα glorious moments συμβαίνουν όλες εκείνες τις φορές που αντιστέκεται σε ό,τι δεν τον εκφράζει!

1691058141472-973191312-image005.jpg

«glorious moments είναι το τώρα, είναι οι στιγμές που δεν εμπεριέχουν το “πρέπει”», δηλώνει ο CJ JEF, ενώ για την Έλενα Χριστοπούλου glorious moment είναι η στιγμή που αντικρίζει τον ήλιο κάθε πρωί και του λέει «καλημέρα»!

Την ίδια ώρα, για τον Τίμο Ζαχαράτο glorious moments είναι η επιστροφή στις ρίζες, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο σημαίνει μαγειρική και επιστροφή στο χωριό. Άλλωστε, για τον Τίμο πρέπει να μαγειρεύεις για να ξυπνά αναμνήσεις -και αυτό είναι από μόνο του glorious. Όσο για την Ευαγγελία Συριοπούλου, τα glorious moments βρίσκονται σε όλες εκείνες τις στιγμές που φεύγει για να επιστρέφει πίσω στη βάση της, γεμάτη εμπειρίες.

Αυτά τα glorious moments, μας καλεί να ζήσουμε η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo, αποκαλύπτοντας και φωτίζοντας κάθε στιγμή που καταφέρνουμε να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του χρόνου, της διασκέδασης, αλλά και της απόλαυσης, δημιουργώντας τα δικά μας μοναδικά glorious moments. Επιπλέον, οι έξι υπέροχοι άνθρωποι που μας παροτρύνουν να ζήσουμε τις δικές μας στιγμές, μας δίνουν την ευκαιρία να εμπνευστούμε από ένα μοναδικό ταξίδι στην Ευρώπη!

1691058149624-772360055-image007.jpg

Αυτό διότι «τρέχει» μεγάλος διαγωνισμός, όπου μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις πόλεις που μας προτείνουν και να μπούμε στην κλήρωση για ένα ταξίδι δύο ατόμων, για τρεις ημέρες και να δημιουργήσουμε δικά μας glorious moments! Ανακάλυψε τα όλα και πάρε μέρος στην κλήρωση για τον πιο glorious διαγωνισμό που έγινε ποτέ!

#mygloriousMOMENTS