Τικ Τοκ Hack: Πώς θα καταλάβεις αν μια γυναίκα είναι millenial ή Gen Z από ένα χαρακτηριστικό

Τικ Τοκ Hack: Πώς θα καταλάβεις αν μια γυναίκα είναι millenial ή Gen Z από ένα χαρακτηριστικό

Καλτσάκια που να μην φαίνονται ή κάλτσες ψηλά; 

Gen Z vs Millenial ξανά! Πόσο εύκολο είναι να ξεχωρίσεις μια γυναίκα Millenial σε σχέση με μια γυναίκα της γενιάς Gen Z;

Κάλτσες ψηλά ή κάλτσες που δεν φαίνονται;

Η tik toker και πιλάτες προπονήτρια Phoebe Parsons έριξε λάδι στη φωτιά και σύμφωνα με το πρόσφατο viral πια βιντεάκι της, το οποίο δημοσίευσε και η New York Post, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό ανάμεσα στις millennials και στις γυναίκες της γενιάς Z.

Σύμφωνα με την Parson, μπορείς να καταλάβεις σε ποια γενιά ανήκει μια γυναίκα με βάση το πώς φοράει τις κάλτσες της.

Οι millennials δεν θέλουν να φαίνονται οι κάλτσες τους με προτίμηση στα σοσονάκια ενώ η Gen Z, εμφανώς επηρεασμένη από τα χρόνια καραντίνας, αγαπά να αφήνει τις κάλτσες της να φαίνονται.

gen1.jpg

H ίδια διαφορά ανάμεσα στις δύο γενιές έχει βρεθεί και στα γυαλιά ηλίου. Σύμφωνα με την Jordan Harper και το βίντεό της με περισσότερα από 700.000 views η Gen Z κατηγορεί τους Millenials ότι φορούν τα γυαλιά τους λάθος, φέροντάς τα πολύ ψηλά στη μύτη.

Όπως υποστηρίζει η Gen Z, ο σωστός τρόπος είναι να φοράς τα γυαλιά ηλίου τόσο χαμηλά στη μύτη, ώστε να φαίνονται τα φρύδια.

Το κοινό χαρακτηριστικό;

Η Gen Z και οι Millennials, είναι πιο επιρρεπείς στο να πιστέψουν σε ψευδείς ειδήσεις από ό,τι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Η έρευνα λέει ότι όσο περισσότερη ώρα περνάς στο κινητό σου, τόσο πιο πιθανό είναι να μην μπορέσεις να αντιληφθείς, από τον καταιγισμό της πληροφορίας, τι είναι αληθινό και τι όχι. Και το κινητό τους το έχουν τόσο πολύ μαζί τους αυτές οι δύο γενιές.

Fake News Alert: Gen Z και Millennials πιο επιρρεπείς στις ψεύτικες ειδήσεις, τουλάχιστον στις ΗΠΑ