Πώς να ανακουφιστείς άμεσα από τον ενοχλητικό πονόλαιμο

Πώς να ανακουφιστείς άμεσα από τον ενοχλητικό πονόλαιμο

Όταν ο ένας μετά τον άλλο οι συνάδελφοί σου φεύγουν από το γραφείο με αναρρωτικές άδειες, τότε αρχίζεις να ανησυχείς, διότι γνωρίζεις πως κατά πάσα πιθανότητα… δεν θα τον γλιτώσεις τον ενοχλητικό πονόλαιμο! Ναι, τρέμεις τη στιγμή που θα αισθανθείς τον λαιμό σου να σε… «γρατζουνάει», καθώς ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτε πιο εκνευριστικό!

Μήπως, όμως, φέτος, μπορείς να λάβεις τα μέτρα σου και να προστατευτείς; Τα πρώτα κρυολογήματα στο γραφείο μας βρήκαν φέτος απροετοίμαστες, ωστόσο, το πήραμε το «μάθημά» μας και -μεταξύ άλλων- κάναμε μια πολύτιμη ανακάλυψη που δεν λείπει πλέον από το προσωπικό μας φαρμακείο και την τσάντα μας! «Ακούει» στο όνομα Hexalen* και αν δεν θέλεις να αφήσεις την επόμενη φορά τον πονόλαιμο να σε καταβάλλει, αξίζει να τη «τσεκάρεις». Πρώτα, όμως, καλό είναι να «μελετήσεις» μερικά από τα παρακάτω απλά και άκρως ενδιαφέροντα facts για τον πονόλαιμο.

Ναι, ο πονόλαιμος μπορεί να σε ρίξει στο κρεβάτι

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες αξίζει να μάθεις πως ο πονόλαιμος είναι συνήθως ένα από τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο! Όπως καταλαβαίνεις,

είναι πολύ σημαντικό να τον προλάβεις και να μην «πέσεις» στο κρεβάτι. Ξέρεις, άλλωστε, πόσο εκνευριστική είναι η δυσκολία στην κατάποση και πόσο πολύ μπορεί να επηρεάσει την απόλαυση φαγητού και ποτού και φυσικά, τον ύπνο σου.

Από τα πρώτα κιόλας συμπτώματα, λοιπόν, αξίζει να εμπιστευτείς το Hexalen σε διάλυμα για γαργάρες ή σπρέι. Είναι η αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση που συστήνουν οι γιατροί στην Ελλάδα για περισσότερα από 35 χρόνια, για αυτό και την προτείνουμε.

Τόσο το Διάλυμα Hexalen® όσο το Hexalen® Spray είναι τα μοναδικά προϊόντα στην Ελλάδα που περιέχουν τη δραστική ουσία Εξετιδίνη η οποία δρα κατευθείαν στο πάσχον σημείο του λάρυγγα καταπολεμώντας τα βακτήρια. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή για να αντιμετωπίσεις τη φλεγμονή που δημιουργεί τον πονόλαιμο, να ανακουφιστείς από τον πόνο και να διευκολύνεις την κατάποση!

Πώς να κάνεις τις γαργάρες

Για τον πονόλαιμο, οι γαργάρες με Hexalen είναι η σίγουρη λύση που θεραπεύει γρήγορα από τα πρώτα συμπτώματα. Κάνε, λοιπόν, γαργάρες με το Διάλυμα Hexalen® πριν κοιμηθείς και μόλις ξυπνήσεις, όταν ο λαιμός είναι ξηρός και ο πόνος πιο έντονος, για να συνεχίσεις τη μέρα σου χωρίς ενοχλήσεις.

Ανακουφίσου με το spray

Αν δεν προτιμάς τις γαργάρες, τότε μάθε πως το Hexalen® Spray διευκολύνει την κατάποση και δρα έως και 10 ώρες, ενώ είναι πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιείς όπου κι αν βρίσκεσαι: Στη δουλειά, το δρόμο ή έξω με παρέα!

queen1

Είτε επιλέξεις το διάλυμα είτε το spray, φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσεις φέτος τον ενοχλητικό πονόλαιμο και να κρατήσεις μακριά το κρυολόγημα. Να θυμάσαι πως το Hexalen θεραπεύει, δεν ανακουφίζει απλά τον πονόλαιμο!

πσδφδσφ3

*Θα το βρεις στα φαρμακεία. Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης