Η Ελένη Τσολάκη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για ένα τόσο καλλίγραμμο κορμί

Ερμιόνη Σαρρή
Η Ελένη Τσολάκη μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για ένα τόσο καλλίγραμμο κορμί

Tι τρώει; Γυμνάζεται; Κάνει ατασθαλίες;

Ελένη Τσολάκη. Το κορίτσι που μας έκανε, πριν μερικά χρόνια, να ρυθμίζουμε το ξυπνητήρι κάποια λεπτά νωρίτερα καθώς δε θέλαμε να χάσουμε το χορευτικό της. Οk, μαθαίναμε και τα νέα του καιρού και ξέραμε τι να φορέσουμε για το γραφείο. Η Ελένη, φέτος, έχει μετακομίσει στη μεσημεριανή ώρα, και κάπου εκεί στις 15.00 τα λέμε καθημερινά μαζί της.

Εμείς, από την άλλη, δε διστάσαμε να τη βρούμε κάπου ανάμεσα στο στούντιο, τις υποχρεώσεις και τη μαγειρική για να μάθουμε τα well being stories της. Tι τρώει; Γυμνάζεται; Κάνει ατασθαλίες; She is our favorite girl. She is our... supergirl!

Τι επιλέγεις να τρως συνήθως για πρωινό;

Θεωρώ πως το πρωινό είναι το πιο βασικό γεύμα της ημέρας γι' αυτό και φροντίζω πάντα πριν φύγω για τη δουλειά να αφιερώνω χρόνο σ' αυτό. Συνήθως προτιμώ ένα τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και γαλοπούλα-τυρί ή ένα γιαούρτι με μειωμένα λιπαρά με ξηρούς καρπούς. Αν δεν έχω καθόλου χρόνο στη διάθεση μου θα πάρω ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης απ' έξω.

Ποιο είναι το σνακ που θα έβρισκε κανείς μέσα στην τσάντα σου;

Σίγουρα μια μπάρα δημητριακών ή αμύγδαλα και σταφίδες που θα πάρω μαζί μου φεύγοντας το πρωί από το σπίτι.

Τι διαλέγεις να τρως τα μεσημέρια που είσαι εκτός σπιτιού;

Αποφεύγω να τρώω καθημερινά εκτός σπιτιού. Φροντίζω το κυρίως γεύμα μου να είναι στο σπίτι και να το έχω μαγειρέψει. Όταν είναι όμως αδύνατον τότε θα προτιμήσω μια σαλάτα κοτόπουλο.

Το βράδυ έχει ταινία στο σπίτι. Τι θα επιλέξεις να φας για να αποφύγεις τις θερμίδες;

Αν θέλω να τις αποφύγω (γιατί είναι κάποιες φορές που δεν θέλω)επιλέγω ανάλατους ξηρούς καρπούς ή ένα γιαούρτι με φρούτα.

Πόσες φορές την εβδομάδα λες «ναι» σε ατασθαλίες;

Κανονικά έχω μια μέρα μέσα στην εβδομάδα στην οποία επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει ατασθαλίες χωρίς τύψεις. Έχω καταλήξει στο ότι οι τύψεις είναι αυτές που παχαίνουν τελικά.

Ποιες τροφές βάζεις στη διατροφή σου τις ημέρες που είσαι σε mood δίαιτας;

Πίνω περισσότερο νερό και πολλούς φυσικούς χυμούς για ενέργεια την οποία χρειάζομαι. Το πρώτο που θα κάνω σίγουρα είναι να κόψω το βραδινό.

Έχεις κάποιο διατροφικό τρικ/μυστικό για επίπεδη κοιλιά;

Πολύ νερό για να καταπολεμήσεις τη κατακράτηση. Νομίζω είναι ο πιο βασικός σύμμαχος για να έχεις επίπεδη κοιλιά.


https://www.instagram.com/p/Bns3nXnj5m_/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που σε έχει «κερδίσει»;

Τα τελευταία χρόνια έχω αγαπήσει το cross fit.Είναι γρήγορο, κυκλικό και βλέπω όντως το αποτέλεσμα στο σώμα μου.

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι;

Εξαρτάται. Δεν είμαι “μανιακή” με το γυμναστήριο. Περνάνε εβδομάδες που μπορεί να μην πάω και καθόλου. Η γυμναστική για μένα είναι τρόπος ζωής και δεν είναι εποχιακή.

Όλο και κάποιο μυστικό θα σου έχει δώσει ο γυμναστής/διατροφολόγος σου για πιο καλλίγραμμο κορμί. Θα το μοιραστείς με τα Queen Girls;

Ακούστε το σώμα σας και κάντε όλα όσα εκείνο χρειάζεται. Η διατροφή και η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και πρέπει να μπει στη νοοτροπία μας για να χαίρεσαι με το αποτέλεσμα για μια ζωή.

Δες και αυτό:

Η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και τι γυμναστική κάνει