Yogilates Session στο River West Open

Yogilates Session στο River West Open

Με αφορμή, την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, η Μαρία- Λουίζα Βούρου έκανε ένα sunset μάθημα Yogilates στον καινούριο open χώρο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου River West.

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Πόσο χαίρομαι να βλέπω να γίνονται ωραία happenings και events σε εξωτερικούς χώρους ειδικά τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει και νομίζω πως όλες μας το έχουμε ανάγκη.

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα Yoga, είχα την χαρά να κάνω ένα sunset μάθημα Yogilates στον καινούριο open χώρο του αγαπημένου εμπορικού κέντρου River West, το οποίο έχει δημιουργήσει ένα εξωτερικό αμφιθέατρο σε ένα αναβαθμισμένο πράσινο περιβάλλον το οποίο μας δίνει πολλές νέες ευκαιρίες ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, πέρα από τα όρια του shopping.

Η συγκίνησή μου ήταν έκδηλη, καθώς είδα όμορφα πρόσωπα, με όρεξη να γυμναστούμε παρέα και να δώσουμε στον εαυτό μας το πολυπόθητο «me time» που όλες χρειαζόμαστε!

Παράλληλα να αναφέρω ότι στο River West Open έχουν ανοίξει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα πολλά νέα καταστήματα από επώνυμα brands όπως το flagship store της Decathlon που είναι πραγματικά the place to be» για τους fan των sports και της περιπέτειας! Επίσης, η Deacathlon υποστήριξε το μάθημα μας δωρίζοντας σε όλους μας mat στρωματάκια γυμναστικής!

Γενικότερα στη Decathlon μπορείς να βρεις ό,τι μα ό,τι μπορείς να φανταστείς για όποιο άθλημα επιλέξεις. Εγώ εννοείται πως πήγα κατευθείαν στα athleisure κομμάτια της γιόγκα και πιλάτες για να προμηθευτώ και τα κατάλληλα στρώματα για το Yogilates session.

Το River West Open βασίζεται στην «ανοιχτόκαρδη» φύση του έργου, που επαναπροσδιορίζει το δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με την παρέα σου ή την οικογένειά σου. Επίσης πολύ σημαντικό που πρέπει να επισημάνω είναι η baby-friendly άνετη πρόσβαση για νέες μαμάδες με καρότσια αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδάκια που μπορούν να παίξουν στους εξωτερικούς χώρους και στην πρότυπη παιδική χαρά ενώ εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ ή το φαγητό σας!

Αν ψάχνεις λοιπόν για έναν εύκολο τρόπο να «ξεφύγεις» από την έντονη καθημερινότητά σου, το River West Open σε περιμένει να ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες διασκέδασης και ψυχαγωγίας που σου προσφέρει σε έναν φυσικό χώρο πολύ μεγαλύτερο και «ανοιχτό» από όσο γνώριζες μέχρι τώρα!

Σας φιλώ και τα λέμε σύντομα!

Μαρία Λουίζα